Selasa, 14 Februari 2012

ini jenaka tulen.

haha

ada lagi kes anonymous yang tersalah tekan "google translator" untuk belog ni menjadi bahasa inggeris, kemudian die baca semua entry saya dalam bahasa inggeris yang di terjemah secara langsung (direct translation), lepas tu kutuk entry yang ini saya cakap inggeris cam haram la, poor la, pity la, gelakkan sampai satu opis berdekah-dekah la...



haha

ini jenaka.

kesudahan nya, sila jangan nak malukan sesiapa...kelak anda malukan diri sendiri 1000 kali ganda anda. Buta IT ke? Pergilah ke kelas komputer anjuran cikgu Murad. Siapa cikgu Murad? Entahla aku pongg tak tahu..



JADI, DI BAWAH INI SAYA SERTAKAN TERUS TERJEMAHAN SECARA LANGSUNG DARI ENTRY ATAS KEPADA BAHASA INGGERIS, SEPERTI MANA YANG AWAK SELALU SALAH TEKAN ITEW..


haha

there is another case of mistaken anonymous press the "googletranslatorfor belog I be English, then die read all my entry in theEnglish language be translated directly (direct translation), then Icurse my English talk of illegal cam lala poorPity itavoid thereach of uproariously opis la ...



haha

This joke.

the end of it, please do not want anyone ... your future malukanmalukan yourself you 1000-fold. IT blind toGo to the computerclass teacher organized by MuradTeacher who MuradEntahla Ido not know .. pongg




HAHAHAHA..nampaknya aku lebih kelakar dalam keadaan begini!! takyah tengok Shin Chan pun takpela...ngadap blog ni sambil google translate kan ia sahaja.



25 ulasan:

starzieti berkata...

hahaha. siyes kelakar. :D

Neeja Ami berkata...

alahai kalau anon tu baca entri kakak gOjes ni mesti malu maluan gitewww....hishhhh mcm2 perangai....asyik cari klemahan org ja walhal klemahan sndiri...sabar ya kakak gojes *jomsambungketawa :)

Neeja Ami berkata...

alahai kalau anon tu baca entri kakak gOjes ni mesti malu maluan gitewww....hishhhh mcm2 perangai....asyik cari klemahan org ja walhal klemahan sndiri...sabar ya kakak gojes *jomsambungketawa :)

nuruashia berkata...

bahahhaha..gonjeng betul anon leper..

silent MONOLOGUE berkata...

haha..kelakar la anon tu..ni dengki versi no 2 ni ain..hehe

maybe si anon:
1. laptop da uzur kene beli laptop baru
2. baru berjinak2 guna smart phone jd asek tertekan translate je

kehkeh

PutriesNoora berkata...

hahaha..memg ngeks itu cik anon yang annoying..

NUR AIN ILYANI MOHD ZIN berkata...

haha, sabar jelah..

Cik Liza berkata...

Hahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahaha.. Ni memang betul-betul lawak jenaka!

Little kelip-kelip berkata...

hahahaha...terus tgelak guling@...hehehehehe

Bunny Nur Riena berkata...

kelakar giler.. hahahahahahahaha... tak yah tengok raja lawak pun takper.. yang ni kelakar dan lawak habis.. hahahaha

Mieza vs Rory berkata...

ahhahaaa....bleh plak cmtuh eikk..mmg hancusss...;-p

akuorangsakit berkata...

Adoi..macam-macm :-)

Chikova_Araishii berkata...

sape yg buat cmtu kak ain? siot jee.. memalukan org num satuu..

cikwahidaidris berkata...

hahahaha :P

~Fara~ berkata...

rasa nak gelak guling2.. hehehe.. =)

Tanpa Nama berkata...

anon yg bodoh n buat lawak. haha. but anon ni baik tauu. hikhik.

Tanpa Nama berkata...

yang awak nak sentap sangat tu apa hal? buat bodoh sudah la.

iffah sakri berkata...

k.ain is very good sorang..
kuikuikui...iffah dh siap translate kan dah!

~AyuyuE~ berkata...

haha...nice story;)
follow me:)

♥CIK SHA♥ berkata...

hahaha..hadoi..memang lawak..sape la tu cerdik betul p guna Google translate pastu sedap2 maki org punye English berterabur..

ArianA berkata...

no worries kak ain..die punya english pun super duper poor..grammar pun berterabur+manglish..just chill eh akak comel~

zulaikha md zain berkata...

kak ain, ur english very poor la..kah kah kah kah..sengal punye anon

LittleGurl berkata...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAA! kesian anon. usaha lagi ye anon kahkahkahkah *opsstt tergelak kuat pula

Korean Style Online berkata...

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean fashion have a nice day...

Tanpa Nama berkata...

wtf, ade competition "entry paling lawak tahun ini"? enter la. tak berhenti gelak lagi ni :D