Jumaat, 23 Mac 2012

hai.mari buat ice breaking sekarang..ehhh Girls Generation datang KLCC hari ini!!

URL blog sendiri pun boleh lupa.

ni semua gara-gara sikap malas manja-manja gitewww nak tengok blog sendiri. Padahal orang lain pun, tak malas nak datang blog ni.

huwaaaa


kesiannya...mesti ramai yang dah lupa kan blog ni. 

baiklah.mari mulakan sesi ice breaking. Kita berkenal semula macam pertama kali menulis blog, masa zaman muda-muda pakai riben beso kat tudung dulu tuuuuuuuuu.....

psttt...bukankah hari ini Girls Generation yang hot-hot tu nak buat free show di KLCC?? Ada sesiapa yang pergi ke?

Saya mahu pergi..

malah tengah malam tadi, tatkala saya saja nak lupakan hasrat tu, encik suami berulang kali tanya "nak pergi tak konsert tu? nak tak? nak tak?"

tu soalan macam bagi sokongan moral je untuk saya pergi.


tapi saya tak hendak.

kerana saya tidak mahu terkinja-kinja di sana *tetibe*

ye la!!! pergi konsert memang la akan excited kan..lompat-lompat..jerit2 panggil nama mereka sambil cakap anayesaeyo pon tak betol!!. oh mungkin bila ke konsert JYJ je akan bertindak mcm tu....sbb ahli JYJ adalah lelaki. Hahahha...

hahhahaha





ok bye. harap nurul ain tidak malas lagi nak terjah blog sendiri.  *mata berkaca, penuh azam di dada*



13 ulasan:

aziejepoon berkata...

yeaahhh..akhirnye ain updated gak..

♛ Dea Arematt ♛ berkata...

kt kl..caner nak pegi..huhu

ZYASH berkata...

hehehe...duduk umah kepit ngan suami lagi bestkan.... tapi sweet la hubby sibuk dok tanye nak pegi ke tak...

PutriesNoora berkata...

kalau JYJ,sy pun dok depan sambil jerit "oppppaaa!!!"..hahaha

PutriesNoora berkata...

kalau JYJ,sy pun dok depan sambil jerit "oppppaaa!!!"..hahaha

starzieti berkata...

kak ain, pergi lah, nanti boleh tangkap gamba dorang banyak2. saye nak pegi tapi mase tak mengizinkan. sobsob. :(

missnuyu... berkata...

minay JYJ ?? arghh me too! ^^

MiSz fiFiEyQa berkata...

yeah..at last dpt jugak sy tgok SNSD dpn mata..memang excited gle tadi..n n0w sy odw nak balik kolej..oh no!da nak pkul 12...hope leh lepas la..huhu..

Ms.Siti berkata...

kak ain jomla visit blog siti
http://anangel92.blogspot.com/

tikah berkata...

harap2 jyj datang malaysia tahun nie XD

azhar berkata...

awak lagi cantik dari gadis2 snsd seriously :)

LiNda berkata...

salam ain..dah balik dr mekah ye. Alhamdulillah..:)

mieaow berkata...

singgah la
http://mydearestcollection.blogspot.com/