Sabtu, 31 Mac 2012

kuantan


sebenarnya tiada apa nak update.


tiada idea.


tapi ada gambar.


korang kan suka tengok gambar kan?




marilah layan gambar yang sikit ni dulu ye. :') 








Pada 24 Mac 2012 hari tu, saya, suami, mak dan ayah mertua menuju ke Kuantan. Wedding bestfriend encik suami di sana.


(jap. kenapa aku rasa macam over gile je tulisan besar gila macam ini?)




suami yang comel dan isteri yang comel 50% lebih dari suami.
auww auwwww lempanggggg sikittt




sampai di Kuantan, terus ke Masjid Sultan Ahmad Syah. Tengok majlis pernikahan, Azri dan Syira.



tengok orang lain leka berbual-bual, 
kami awal-awal dah duduk kat port terbaik.depan pengantin, depan tok imam.
haha





okeh dengan sekali lafaz dah jadi suami isteri.

Tahniah uols








2 jam kemudian, majlis bersanding kat rumah pengantin perempuan
(eh di sebalik kepala pengantin dan pengapit terdapat muka yang dikenali di situ)




dan secara ad-hoc, dapat tugasan.
kena bawak dulang hantaran.
teruslah iols berada di barisan paling depan.
paling nak enterprem, jalan sopan macam kita pulak pengantin
>_<









selamat pengantin baru Azri dan Syira.

semoga berbahagia sampai syurga

18 ulasan:

princess_shida berkata...

ske la tgk pic kak dgn husband! sweet...semuga kekal smpi bila2 taw...

princess_shida berkata...

ske la tgk pic kak dgn husband! sweet...semuga kekal smpi bila2 taw...

princess_shida berkata...

ske la tgk pic kak dgn husband! sweet...semuga kekal smpi bila2 taw...

LittleGurl berkata...

kak ain i lebiuuuuuuuuuuuuuuuuuuu <3 *tiba tiba

fifie berkata...

Susah tak nak puji ain nie. Cantik sangat :)

auni aulya berkata...

comel betul kak.ain <3<3

saharinasaharudin berkata...

kak ain cantikk,bju kiteww sma la.haha.rin color pink ;)

laskar pelangi berkata...

cantik je pengantin:)
selamat pengantin baru untuk mereka. dan tak lupa, selamat pengantin lama kat kak ain..hihi

delarocha berkata...

tgk pic org kawen, makin menebal pulak rasa nak kawen :-)


ps: boleh bantu saya 'like' sesuatu?

NadyaBubble berkata...

Hehe, patutnya anak dara yang bawak dulang tu tau :P

Riena berkata...

alololo.. comelnya suami isteri romantik ni tau... :)
macm masi pengantin baru nampaknya.. :)

Fid"s berkata...

ok nice wedding

✿....rossa alina....✿ berkata...

kak ain ni lawalah..hahahaha..bila nak dapat baby??kuikuikui.. :D

Ihsan Arifin berkata...

haha terus ke depan saje akak kite sorang ni kan.
siape yang nak kawen sebenarnye ni haha

Tanpa Nama berkata...

hai kak ain ! pestaim sye komen ni. sebelum ni sye silent reader je. tp disebabkan ada satu cite yg x sanggup sye pendamkan sensorg, so sye nak gtau jgk dkt kak ain. hihi. kak ain, err sbnrnye kan dulu kan, sye kan penah mimpi kak ain tau. tp sye punya mimpi tu agak tidak membahagiakan sye jgk laa. sbb pe tau, sye penah la fikir yg sye teringin nk tengok kak ain senyum npk gigi. sbb mostly kak ain amek pic senyum sopan (mcm sye) hahaha ! then malam tu tido sye mimpi sye keje dgn kak ain. krenye keje sye tu tolong2 kak ain arrange bisnes kak ain la. so first time nak jumpe kak ain suruh sye pegi dkt kak ain. so sye pn pegi la dgn perasaan gumbira tak terkata. elok2 je sye sampai, first skali kak ain senyum dkt sye. tp kann err cmne nak ckp ehh. sye happy la kak ain senyum tu tp kak ain xde gigi !! huwaaa rse mcm nak nanges (eh hover kau) sbb dlm blog sye tgk kak ain sgt lah cantik sekali jumpe (dlm mpi je la) kak ain tkde gigi. sye serba slh nk gelak atau nak nanges skg ni. hahahahah ! sory t'gelak. :p love u kak ain !

ikhlas dr lubuk hati :
sye pun AIN jgk :)

Lydia berkata...

cntik lh bju pengantin pompuan 2..kaler kuning..butik mne iyer ain??

ZURAINI berkata...

cantekkkyeeee tudung k.ain!

ain dzaya berkata...

i thought u yg pengantin..^^

"Ain memalukan diri sendiri. Terima kasih.".