Khamis, 26 April 2012

*entry tutup muka lajulaju, tapi mata terbeliak curik-curik*

(ini gambar lama)








zaman pakai seluar skinny warna pink, dengan kasut sekolah yang sepatutnya putih tapi jadi yellowish tu, dah berakhir ke? tapi cool tau pakai macamtu (panggg!!!!)


haha


tak apalah. dah tua dah ..lepas ni masa bagi anak-anak pulak nanti pakai seluar pink, satu set dari kepala sampai kaki. Haaa...lepas geram. HAHA.






6 ulasan:

mama leen berkata...

comey je suar dia tu.. muat lagi ker?? huhu

Sweet Emotion berkata...

baby gurl?? wah~!!! best nye.. ^_^

Feza berkata...

cantik seluar tu.

AdilaAzmir™ berkata...

wah! funky giler kak ain dulu dulu. hee, future mom yg sgt sporting:)

laskar pelangi berkata...

ahaks! comel~

abby berkata...

betullah ain, sbb akak dh ada little girl sekarang dari hujung kaki sampai hujung rambut aksesori baju skirt seluar panties semua akak pakaikan dia pink, hehe.. sbb nanti bila sampai satu tahap tu, akak peminat pink ni mcm dah segan sikit nak dressing pink2 sgt.. kasi chance kt anak sendiri pulak.. last2 dia sendiri yang request nak pink apa2 benda yg akak belikan untuk dia...