Isnin, 30 April 2012

Pameran Pengantin Di SACC

 Sabtu 28 April 2012 tempoh hari, saya dah terlambat menuju ke Shah Alam. Sebab pagi tu gatal tangan pergi jual baju pre-loved dan baru, maka tak menang tangan. Jadi lambatlah bersiap dan bersolek di meja solek. Heh.


Jam 12.30 tengahari sudah sampai.


Kena tahan dengan organizer sebab kami suami isteri meluru masuk tanpa buat pendaftaran. Tolonglah paham. Kami dah berkahwin. Haha. Manalah dia nak tahuuuu kan.

Tapi dah bagi alasan, akhirnya tak payah nak daftar. Nakal membawa akal. Paham??




Masa ini masih belum ramai orang.
Baru pukul 12 lebih.
Orang ramai belum bangun tido.
Ataupun semua sedang pergi tengok pameran BERSIH kat dataran.



 Adik-adik comel sedang bosan.
Haha
Menteri tak sampai-sampai dari tadi.
Kasihan mekap dah cair.
>_<


 Tempat kejadian kami di tahan organizer.
Meluru masuk siap catwalk lagi confident gile.



Terus meluru masuk ke booth 17, Tepak Sireh Bridal Boutique dan dapatkan pas exhibitor yang diidam-idam tu.

Hahaha

Terus pakai dan lalu lalang depan organizer yang tahan kami tadi. 


 Pergi jadi penyambut tetamu kat pintu depan.
Bukanla penyambut tetamu, tapi nak tarik orang suh datang booth Tepak Sireh dengan rela hati.Haha



Pukul 2 petang pergi mengadu kat suami.
Perut lapar.

Lalu kami curi tulang.
Pergi makan kat tepi tu je. SACC Bistro
Nasi Ayam rm10.50..dah makan baru perasan harga. huuuu.ini sungguh mahal.
tapi tak apa. sebab dekat saja dengan dewan pameran.
Nak berjalan kaki ke SACC Mall memang tak terlarat.



 budak comel pakai tag pink. 
wiwitttt



 budak lapar pergi makan sudu dulu.
tak wiwitt la
>_<



 pembaca blog yang comel



 nampak tak baju gojes itewww?
ala...yang warna pink tuuuuu...
hikhikhik
^_^




 Nah amik satu gambar dengan boss
Boss ni muka sama dengan saya lah boss.
Haha.





 syahida bume yang comel


 Jijie dan kawan-kawan yang comel2 belaka




 Abg Wan dan Kakmas
wiwitt



 Eh budak comel ni ada lagi.
wiwitttttt banyak-banyak!


 Kak liyana yang tak macam dah kawin pun.
hee mcm anak dara sangatttttt




 saya kalau da potpetpotpet , tangan automatic jadi laju-laju sampai kamera pun tak sempat nak capture pergerakan.
Tensen arrr
*tetibe*
hahaha


 cameraman panggil , toleh dan senyum..
pastu sambung potpetpotpet kat tepi tu
T________T





Tengok agak-agak dan ramai gila yang serbu booth Tepak Sireh, saya pun ajak husband pergi curi tulang lagi.

Saya mahukan kek.

*tetibe*

Nasib baik!!! dalam SACC tu ada kedai kek. Tapi harga lagi sekali boleh pengsan la kan.Hahaha
Rainbow cake satu slice rm9.50..
huu tapi beli jugak sebab nampak comel gile kek tu.






Lepas dah beli tu, laju-laju jalan dan duduk di celah kotak-kotak dan baju-baju kawen di booth Tepak Sireh.



Eksaitednye tengok benda comel berwarna warni...




 Suami yang comel ni temankan saya makan je. 
Suami tidak minat kek tapi Saya minat kek. Suami pasti minat saya. Hahaha!



 comel dan sedap.

SEDAPPPPPP







baru perasan ada muka saya di pamphlet Tepak Sireh Bridal!




Okay. akhir kata dari saya terima kasih kepada semua yang datang dan bertegur sapa.ada yang saya tak sempat nak ambil gambar. Tapi tak apa. saya bukan penyanyi pon. 





Jangan lupe terjah ke butik Minaz di bangi esok 1 mei 2012 untuk event di sana.
Saya akan berada di sana dari pukul 11 pagi hingga 2 petang sahaja.
Jumpa di sana!!





okay sekarang tangan dah berminyak. Boy baru je lepas hulur samosa sedap. Nak tolak rasa rugi. Maka, saya babai sekarang sebelum berminyak-minyak lagi keypad laptop.
>_<

kecintaan saya dunia akhirat ..wiwittttt

.

18 ulasan:

MiszAscha berkata...

kak da kawen tp xnmpk mcm kawen.!!! weeee. kak cantik plus+++

Irine Nadia MaRceLLo berkata...

kak ain dah boleh jadi pengantin lagi @_@ hehehe! cantik!

LiNda berkata...

sedihnye x dapt dtg..lagi sedih x dpt jupe ain. Nak pegi, tapi ade halangan..waaa.

nurul berkata...

miszascha: auwww.thnks syggg
irine: syggg...x sabar nak tgk kamu naik pelamin..tidak sabarr tahu? mesti mcm anak patung lalalalaaa<3 <3

Ayu Iman berkata...

cantiknya akk ain ni wlpn da kwen..waa cmne nak maintain cantik cm gitue akk???

mimie.. berkata...

kak ain..comel lahh... ^_^

shima wibowo berkata...

salam adik ain yg sgt lucu, comei dan cantik...luv u..:)

Tanpa Nama berkata...

sayang kak ain dari lubuk hati yg paling dalam (^^,)

Nur Amalina Razali berkata...

kak ain kenapa comel sangat ni? bila dgn husband lagi la comel gila! hihihi cantik ^^

AdilaAzmir™ berkata...

still muda walaupun kak ain nih dah kawen. comel je:D

suha berkata...

hehe taun lepas terpegi ke pameran pengntin ni sbb ade keje kt pkns tu..pastu brlakon konon2 nk kwen esok luse..pastu pekena tester nasi beriyani segala bagai..oh sedap!tapi yg taun ni dah x terpegi sbb xde keje kt pkns lg dah..hikhik

sya isyah berkata...

kak ain pun walaupun da kawen xnampk cm kawen la..anak dara gituw!hewhew:P

syira berkata...

kak....aritu pi sacc mall,canteq wrna turquoise yg kebaya tue...ada x pic@model@client akk yg pkai...nk tgok pic tue...:)

Tanpa Nama berkata...

....

yannashari berkata...

sangat kuciwe sebab tak dpt pegi sana...:(

Fathiah Rosdi berkata...

ain!! ari tu kalut nk blik..ade hal.
kalao bleh,mao jmpa lag..huii..
siyes hepi pat jmp bju ain pkai tyme kawen tu..=)

roziahojijie berkata...

syg nye sy ada MedSI time tu ... kalau tak mmg dah dtg dah jumpa kak Ain !

Dalila berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.