Isnin, 28 Mei 2012

Manisnya Entri Ini


Rupa-rupanya, sudah setahun saya berkahwin dengan HERO PUJAAN HATI. Apesal kena capslock? sebab ini entry manis, katanya.


Dah setahun jugak tak pakai inai. (tidak mengeluh)

Paling penting, setahun punya peratus kecintaan terhadap suami tu dah lebih banyak dari sebelum berkahwin.

wiwittt..


Pagi 27 Mei tempoh hari, masing-masing bangun tido sambil senyum tersipu-sipu. Bahhahaa...Dua-dua pun over rupanya. Memang sepadan. (buat rileks sudahla)  >_<


Ikutkan saya, setiap hari Ahad, saya akan pastikan suami berehat di rumah. Tapi suami bersungguh nak ajak saya makan di luar sempena anniversary, maka, kite layan melodi gosip-gosip artis dulu, kemudian barulah bergegas lunch bersama.

Berdesup menuju ke Victoria Station.












Oleh kerana ni bukan dinner, maka lilin tak diperlukan.
Hanya sekuntum bunga dan seekor kumbang je di perlukan di situ.
Jadi, mana kumbangnya??
SUAMI SAYA
Bhahahah



Mentang-mentang pakai serba merah, secara phsycology pun order air warna sama.




 sambil makan roti, sambil gosip-gosip pasal artis yang keluar dalam Melodi tadi.
Dramatic betul suami isteri ni.
Naseb baik suami comel.
(ini entry manis. kena puji suami)



 hai si manis.


 ok, dia ni sudah tembam.
Scroll ke bawah dengan pantas sekarang!



Kami berdua yang sehati sejiwa ini, telah order Black Pepper Steak.

Sedappppnyaaa

(Semasa penulis menaip entry ini, air liur juga turut sama menaip)
bhahaha








Masing-masing perut telah ke hadapan.

Itu tanda kebahagiaan yang sejati.




ps: suami dari semalam tunggu saya pilih hadiah sempena anniversary.....tapi saya tidak mahukan hadiah...kerana saya rasa,dia adalah hadiah yang paling berharga yang telah pun saya miliki... :')
(nanges)




To my Husband. You are my partner, my sweetheart, my advisor, my comforter and friend … You are my quiet place away from the rest of the world. Happy Anniversary!




Terima kasih Allah..kerana KAU telah anugerahkan lelaki yang terlalu sempurna dan baik ini sebagai suami saya...
Semoga saya dapat sentiasa menjadi isteri dan teman baik yang terbaik kepada lelaki bernama Mohd Afiq Hasaza ini.
Dunia dan akhirat.
Amin.


:')




26 ulasan:

Ummi Atthiyah ILS berkata...

happy anniversary kak ain. :) may Allah bless your marriage always. keep cute! ^_^ .

roziahojijie berkata...

Tahniah kak Ain ! Selamat menyambut hari ulangtahun perkahwinan yg pertama ! :D

IeRa berkata...

EPY ANNIVERSARY KAK..
So SUWIT ^^'

NdyaIbrhm. berkata...

Sweetnye. Rase nak nangis. *tahan air mata* Tahniah untuk pasangan comel ni. Semoga berbahagia dunia akhirat :)

Ezy Chiaki berkata...

epy anniversary ain..
=)

Hidayah Rusli berkata...

happy anniversary akak cantik :) semoga bahagia ke akhir hayat, cepat2 timang baby hehe ;)

nurul berkata...

terima kasih semua yang wishh....saya dan suami sgt menhargai doa2 uols semua...<3 <3 <3

laskar pelangi berkata...

akak gojessss:)
hapy anvsry:)))

Riena Haiqal berkata...

Happy Anniversary for both of you...
Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat dan membawa kebahagiaan sampai ke syurga...
:)

Khairunnisa berkata...

happy anniversary dear...annvsry kita sama kan..huhu..smoga kekal bahagia bsama suami yg manis=)

YNA HERMOSA berkata...

happy anniversary kak ain :)

terharu baca entri yg manis ini :)

smg kekal hingga akhir hayat, ameen :)

Fara Adrea berkata...

Salam, hepi anniversary 4 both of u... sgt2 hepi tgk u....moga dikurniakan kebahagiaan dunia dan akhirat...

Rain berkata...

Salam kak ain. happy anniversary. semoga cinta kak ain dan suami kekal hingga ke syurga. amin. :)

btw, kak ain cardi tu cantik sgt. nak jugak *kelip2 mata* :)

baby lydia berkata...

hpy anniversary ain !! :)

Uncle Hussain's Dotter berkata...

sooo sweet kak ain n husband.. :) smoga kekal untill jannah, aminn :)

LiNda berkata...

Happy anniversary ain..semoga kekal bahagia ke akhir hayat...:)

Tanpa Nama berkata...

ain..peknen ekk??tahniah...murah rezeki ain n family..take care dear!!

AyaZuki Is Cullen berkata...

kak ainnn so sweetttt..happy anniversary kak ain..all da best dunia akhirat..moga cepat2 dapat baby yg comel luar dan dalam mcm kak ain dan suami..amin ;)

Rafiqa berkata...

salam...Kak Ain...happy anniversary...semoga berbhgia selalu...amin...

Rafiqa berkata...

happy anniversary kak Ain....semoga berbahgia selalu...amin....

pAri-ParI tErbAng tiNgGi berkata...

:)

pAri-ParI tErbAng tiNgGi berkata...

:)

mama leen berkata...

ain sangat comel dan semakin comel sekarang.. take care cyg

Tanpa Nama berkata...

kak ain..pls reply, beli kat mane cardigan merah tu? i adore gilaaa...pls bgtau pls pls...huuuu

-nana

Husnahyuna berkata...

so sweet..;)

IDA MANSOR / IENA MANSOR berkata...

sweetnya korang...btw victoria station tu kat mana?