Jumaat, 4 Mei 2012

Masa rehat untuk muka!!

Hari ini lepas suami yang comel balik dari main badminton, laju-laju dia mengadu jerawat dah nak tumbuh kat hidung dia. Isteri pun terus terpikir nak rileks2kan kulit suami yang comel. Laju-laju selongkar meja mekap. Carik yang mana sesuai dengan kulit saya dan kulit suami!


Nahhhh... Tony moly mask pearl untuk saya, tony moly mask green tea untuk suami yang comel. Mask mata timun dari Magic Boo untuk mata kami yang panda. Haha


Yahuuuu muka pun sejuk dan rileks!!


Selesa sampai tertido. Lalalalalalala...... So kesimpulannya.... Pasni boleh beli banyak-banyak mask dan pakai bersama-sama. - Posted using BlogPress from my iPhone

24 ulasan:

LIYANA MASTURA berkata...

So comelll kak ainnn!:)

Syuhada Nasya berkata...

WAW ! BESTNYA.. NK PKAI JUGAK LAHH HUHUU

♥nurul♥ berkata...

hehe dua2 comelll:D

Sweet Emotion berkata...

sweet je.. t'tdo pon leh amek gmbr ya ain.. hehehehe~ xpe, yg penting rilex kan??

mimie.. berkata...

comeiiii ^_^

MyeAqma berkata...

saya buat benda ni time hari minggu je dgn encik suami. :) kadang2 pakai serbuk cinnamon sebab encik suami suka yg itu... :)
seronok kan bila buat facial sendiri kat rumah dgn suami... hehe..

Mieza vs Rory berkata...

sweetnyerr both of u..hehe..nnti dh tawen nk wat cmni gak la...;-p

shaz berkata...

mmg layannn laaa.. hahahaha.. suke tgk muke awk shweettt.. suke baca blog awk..visit mine 2 hihihihi

nur nadya berkata...

sampai terlena ek sis. =) dah sape yg amek gambarnye plak? kekeke ^___^ by the way, super comel both of you <3

Tanpa Nama berkata...

comel je akak n husband!! <3<3
org perlis
*agak2 kenal x? hehew

LiNda berkata...

adoiii...comel le korang berdua ni. Bgusla dua2 jage kulit muka..:)

Lydia berkata...

salam ain..kulit awk putih+cntik lh..gune produk pe iyer..mask mata timun magicboo 2 brp iyer??
tq :)

she sheilla berkata...

sweetnye uols... ^_^
http://shesheilla.blogspot.com/

Nuremy berkata...

hahahaha...so sweet both of you ;D

Nuremy berkata...

hahahaha...so sweet both of you ;D

reyna berkata...

aahahah,,comel la akak

Cikgu Ma berkata...

waaa...bestnya santai2 pakai mask, siap tdo romantik g2... =)

cik chinta berkata...

cumelnye

~eZmALiZa~ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
bammie bam berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
♥n-amee-az♥ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Hann Haidar berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
[z@ck] berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Ain Syafieqa berkata...

kak ain..mask mata timun dari magic boo tu berkesan tak nk ilangkan dark circle dgn cepat.hehe...malas la nk tepek ari2.sy de try garnier..bwh ni link entri.jmput bace..:)

http://sweetgurlzlovecat.blogspot.com/2012/05/mata-panda.html