Rabu, 16 Mei 2012

Saya. Blank.
















Saya rasa walaupun selepas berkahwin, tetap suka berdating, keluar makan-makan sambil berbual-bual dan bergelak ketawa, pergi makan aiskrim sambil menikmati angin malam kat KL, macam masing-masing tak pernah jumpa kat rumah pulak. Sangat best bila dah berkahwin u know. Ceh kemain pulak ayat. Sebab seorang suami juga adalah kawan rapat yang paling rapat dan kawan baik yang paling baik. Dan boleh dipercayai lebih dari segala-galanya. Haaaa kauuu! Ni betul ni. Tak tipu ^_^ ........ Tapi saya sedang kebuntuan. Sempena anniversary perkahwinan yang pertama yang bakal menjelma ni, apa surprise nak bagi ye? ( oh saya telah mengantuk! Pagi tadi sebelum suami pergi kerja dia belikan nasik lemak. Isteri makan dan tertido depan tv. Realiti seorang suri rumah yg comel) - Posted using BlogPress from my iPhone

35 ulasan:

Makwe Kintan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
roziahojijie berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
HuNNy berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
misz sheyla berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
cikwahidaidris berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
PhatLady berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
✿....rossa alina....✿ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
hana berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Noraini Suhaida berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
nurul berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nurul berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nurul berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nurul berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nurul berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
nurul berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mama aleen berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
AishahAzli berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...

sweettt.keluarga yg comel :)

nana narita berkata...

ain kta nk teka bole x..tudung hitam ain pakai tu beli di mekah kn...tiba2 teringat tudung yg sama pemberian saudara..mana ntah tudung tu skang,cantik je tgk ain pakai weee~

m!a berkata...

hai...Ain yang comel... ("; )
dah berbadan dua ke???
kalau betul Alhamdullilah...

salam perkenalan...

m!a berkata...

salam... Ain (", )

m!a berkata...

Hai salam Ain..
salam perkenalan....

mia berkata...

salam Ain...
salam perkenalan...

Amyra Nur berkata...

mata ain sama la dgn mata husband... hihi

Tanpa Nama berkata...

ain, pe kate bwk ur hubby g naik cruise?
ke da prnah naik ngan dia?
klau da, mcm x bape best lar..
ni star cruise, yg bole tdo n de entertainment lain same tu..
try google k.

Nini Hanini berkata...

seronok la kawin..hu3..nak wat camner sekolah x abis lagi...

PhatLady berkata...

ain : Nabila rambut merah kim salam... bhahahahha

kHaiRunNisSa iRnA berkata...

http://ummijournal.blogspot.com/2011/05/walids-birthday.html

jom tgk ape kita buat untuk suprise-kan encik suami hehehe

Cinta PolkaDot berkata...

Comelnya kak ain n suami.. done follow blog akk, jempot follow blog saya yang x seberapa ni :)

lilahsani berkata...

kak ain mmg suri rumah yeh???huhu mmg suri rumah yg comel ponnn :) .

Intan Wandalaara berkata...

hi.. singgah n follow blog comel awk.. :)

ain dzaya berkata...

swweetnyerr...payah nak cari suami camnie taw! hargailah dia...hadiah..hmm..i have no idea la sis..ihhi...sori..

Tanpa Nama berkata...

tiffany and co outlet rfhesac tiffany outlet online jqnofli tiffany outlet online idypzuw http://www.fashionmichaelkors.net
sac longchamp gcnyzd rfvgta sac longchamp smbwzh eryfrr sac longchamp pliage ektyqb http://www.thomassabocheap.co.uk

Tanpa Nama berkata...

Hello. And Bye. Thank you very much.

Tanpa Nama berkata...

Hello. And Bye. Thank you very much.