Khamis, 28 Jun 2012

Entry paling banyak info bagusss bagusss ada dalam ni...




Assalamualaikum para pembaca!!

Baiklah, entry kita pada kali ini, memang berbaur informasi best untuk disampaikan.

Harap uols maintain tahap teruja sampai "akhir kata dari saya" punya perenggan. Bhaha


...................................................................................................................................................................



1. CONTEST DARI SI KEMBAR, IDA DAN IENA MANSOR:





 Sebagaimana yang korang terperanjat, sejak beberapa hari ni, blog saya sudah cantik tak terperi.
Daripada keadaan blog dulu yang header pon nan hado, sekarang sudah hado.

Ramai pulak tu yang puji.
Saya pun tumpang kembang kejap.
Tapi korang patut tahu la jugak, hasil tangan siapa yang bertungkus lumus buat banner comel iteww.
Orangnye pun cantik, patutlah kreatif.





Banner blog saya telah dihasilkan oleh si gojes kembar ini, Ida dan Iena Mansor.
Mereka memang seperti anak patung yang kiuttt
Tamak? Terus nak peluk dua-dua sekali.
(psst: jangan tanya aku mana satu ida mana satu iena...siyes masih tak dapat bezakan lagi.Ok, Lepas ini ada alasan untuk keluar bersama mereka berdua minum-minum di Kedai Kopi)
>_<


Eh kejap, bukan itu point utama.
Saya nak bagitahu, mereka sekarang baru sahaja berjinak dengan dunia blogging




Ini belog mereka.
Sangat comel!!
Huwaaaa




Sekarang ini juga sedang berlangsungnya contest hangat oleh mereka.
iaitu
CONTEST SAYA NAK JUGA 
boleh klik SINI


NAH..BUKAK MATA LUAS-LUAS.
LIHAT HADIAH YANG TERSENARAI TU.
RASA NAK JERIT KAN??



1ST PRIZE 
Free Design : Header Blog & Advertising Blog or Cover Photo Timeline
Free Lunch + Movie Tix (and u can also meet us Iena & Ida Mansor's)
Free Bantalcraft (with ur own name) from our sponsor Butik Cho Mel
and also u got to win : FREE VOUCHER RM50 frm our sponsorDRESSUANA!

2ST PRIZE
Free Design : Header Blog or Cover Photo Timeline
Free Skirt Labuh Chiffon from Hidayah Salle's
and u also win : FREE VOUCHER RM30 from our sponsor DRESSUANA!


3ST PRIZE
Free Design : Header Blog or Cover Photo Timeline
Free Potret Karikatur from Hidayah Salle's 
and u also win : FREE HAIR RIBBON worth RM19.90 from our sponsor Cynn Ismail



SAGUHATI
20 pemenang dapat sehelai pashmina/shawl/tudung dari butik Edasera Styleesh Boutique 







  Dan bagaimana nak menang hadiah best gila kat atas tu? Ikutilah syarat-syarat contest ini!!

1]  Like fan page  -  ‘The Life Of Mansor’s Twin
2] Follow blog ‘The Life Of Mansor’s Twin'
3] Isikan sambungan ayat berikut :  Saya rasa Blog ‘The Life Of Mansor’s Twin’.........
4] Like fan page sponsor : a) Dressuana b) Edasera Stylish Boutique c) Butik Cho Mel



Okay sekarang sudah boleh siap-siap sedia join contest ini!
Tarikh Tutup penyertaan ialah pada 07/07/2012.



ps: Untungnya dapat makan-makan dengan mereka. Nanti, siapa yang menang tu, sila amik gambar banyak-banyak sampai memori camera full tau.




............................................................................................................................................................



2. CONTEST CIPTA LOGO DARI CIK NURUL PINKY




Okayy uols

Ada sesetangah uols yang kenal dengan Cik Nurul Pinky(CNP)  ni kan? Sebab beliau adalah MUA yang ada sentuhan magic gitewwww.

Saya suka gila terjah blog CNP ni sebab kat blog tu ada jual jualan mekap.
Kan iols suka mekap-mekap.Tak pakai sangat pun, tapi suka jugak membeli.
>_<
Rambang mata kalau masuk blog CNP tu.

And now, CNP ada buat contest tau. Iaitu CONTEST CIPTA LOGO.
SO korang yang kreatif dan banyak idea tu, boleh la joinnnnnn




Dan hadiah yang ditawarkan pula adalahhh

Jeng Jeng Jengssssss





Haaaa....bestnye kalau dapat!!!!!! berus tersusun kiri ke kanan.. Dengan eyeshadow macam-macam kaler pun ada.. HUWAAAA...BERBALOI_BALOI!!!!


Tarikh Tutup penyertaan 15/07/2102.

Cepat join sebelum menyesal..Hiihihihihi




....................................................................................................................................................................

3. JUALAN HEBAT PENGHABISAN STOK HARGA RUNTUH MENJUNAM-JUNAM (kalah iklan courts kauuuu!!)



SNALALA BLOGSHOP tengah buat sales.
Ya.
Anda dengar apa yang saya kata, bukan?
SALESSS

Mari serbu facebook mereka di SnaLala Blogshop untuk mendapatkan barangan seperti bawah:
Tudung
Beg
Kasut
Baju




Betul-betul crazy clearance bukan?
Ok cepat shopping sebelum 1 july 2012 !!!!




..................................................................................................................................................................

4. PERGI FOLLOW TWITTER MILIK NURUL AIN ABD SALAM INI!


Al kisahnya .....ramai bertanya, macamana akhirnya saya terbukak hati untuk ada account Twitter?

Suatu malam yang damai, suami saya bertungkus lumus sign up kan twitter untuk saya. MOTIP?? Entah. Dia nak buatkan, maka saya pun OKEH je la. Maka lepas dari hari tu, saya cuma sign in sahaja. Bhaha. 

So ini adalah Official Twitter saya, JANGAN TERPEDAYA DENGAN FAKERS ya...

Boleh follow saya di https://twitter.com/nurulain8888

Tapi saya hanya approve PEREMPUAN SAHAJA.



..................................................................................................................................................................


Okey. Entry telah tamat. Saya akan gerak balik ke Johor Bahru malam ini.......

Dengar-dengar, weeknd ni ada Jom Heboh kat Angsana kan? Bersiap-sedialah orang-orang johor bahru,  kita pasti akan dibanjiri dengan orang Singapore. Jalan sure jem macam sardin comel cap MARINA. 





akhir kata dari saya, HAPPY WEEKEND UOLS....




.






10 ulasan:

Deq's Qienz berkata...

gud luck sis ;)

onie berkata...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh! banyaknya contesttttttttttt ..yg ida punya nak join la jap2 g,hihi.....okay,twttr akak onie follow @TheRabun tau,hik :P

Widad Jannati berkata...

Salam

Kalau follow Twitter Ain dapat hadiah tak? :p

IDA MANSOR / IENA MANSOR berkata...

thx nurul..much appreciate it ^^ <3

aDyLLa OmaR berkata...

i follow ur twitter kakak!

kalau sudi, follow la saya balik. kalau sudi la.

https://twitter.com/#!/adyllbbs

:)

misZ eYe-zUe berkata...

kak ain pergi ke angsana..?nk jmpa kak ain bleh,,hehe..sy pergi jgk myb g ari ahd..huhu

ika kaisa berkata...

akak ain comelllll sgt2 :)

Ardini Humaira berkata...

memang cun header ain nih taw :D

IDA MANSOR / IENA MANSOR berkata...

nurul..thx 4 d entry..hehehe.. <3<3<3 much appreciate it ^^

Nur-nba berkata...

Cantik header blog ni..