Sabtu, 7 Julai 2012

Heyy ya!

Warna Purple + orange yang menambat hati!!


Ps: saya masih lagi dalam mood Busy. :( bye

- Posted using BlogPress from my iPhone

18 ulasan:

Errah berkata...

u r very beautiful..adore u

Siti Aisya mzm-fc berkata...

sangat cantik, sangat comel sangat memukau, sangat2 nak jumnpa Ain !!

nabila azmi berkata...

kak ain....cntiknyeee....=)

Ardini Humaira berkata...

comeynye oren dengan biru :D

Cik atyN raZaLi berkata...

hye kak ain.... :) kite tgk kak ain cmbine kn wrne nie kite pown jatuh cnta dgn ini kaler... huhuhu psst2 mkin ckin la ummi bby nie... huhu

saya gemuk saya comel..^^ berkata...

nape comel sgt ainnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..hihi..

KaiZeN berkata...

nampakm lain lah muka akak bila mekap macam ni..tapi cantik..

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum..from the picture,it looked like your eyebrows been shaved..if i'm false,i'm so sorry..but as a muslimah,it is 'Haram' to shave our eyebrows..what Allah swt given to us,it was the best..moreover,u are naturally beautiful act..

hanani fiee berkata...

comel and lawanya bakal ummi ni!!

Tanpa Nama berkata...

halusnya kening akak -..-

Biey berkata...

nampak lain sgt...

Husnahyuna berkata...

comel nye akak nie...baby pun mesti comel cam mummy dia...

Husnahyuna berkata...

comel nye akak nie...baby pun mesti comel cam mummy dia...

miss jijie berkata...

kak ain....! lainnye muka bila mekap cmni. cantik sgt100!

haryati mariun berkata...

ain gi mane ni...nti share tau..cantik sgt! tensyen kita tgk hahahhaaha.

Tanpa Nama berkata...

ha'ah lah. nampak pelik muka awak bila kening mekap camtu. better awak xmekap, nampak 1000x lebih cantik.

ketika menjadi diriku berkata...

lipstik kak ain jenis apa eh? cantek sgt...

Tanpa Nama berkata...

act saya rasa kak ain tak cukur keningla..klau tgk btul2 nmpk msih ada kening asal kak ain..teknik mekap jer lah..korg ni cer slidk2 lu byk tau teknik mekap nak kemaskn kening..tapi bgi saya it is better if kak ain just stay with kening yg before ni sbb klau kening cmni nmpk cm matang and lain skitla muka akak..hilang kekiutannya giteww...