Khamis, 9 Ogos 2012

Butik Edast !!


Saya pasti ramai rakan-rakan di luar sana yang penah dengar nama Butik Edast ni.

Pasti juga ramai yang penah shopping disini.




Secara jujurnya, shawl pertama dalam hidup saya adalah dibeli dari Edast Butik.
Shawl tu saya pakai masa dinner Kolej Kediaman ke 12-UM.
First year lagi masa tu.
Umur pun muda remaja. 22 kalau tak silap
Pakai shawl pun senget benget lagi.
hahha

Memang saya sentiasa berpuas hati dengan servis dari Butik Edast.




And sekarang, tetibe dapat jadi model untuk butik Edast pulak tu.
kemain tauu kite eksaited sangat.

Sebab koleksi shawl, tudung dan pakaian kat Edast ni semua gojes-gojes, paling penting, harga berpatutan.







Antara koleksi terbaru dari Butik Edast.



 Dulu main beli shawl secara online je.
sekarang dapat jugak berjumpe dan bermesra dengan tokey Edast Butik yang super duper comel ni.
<3 p="p">

 ni masa 1st fotoshoot aritu.

me with Lisa, assistant kak Edast dan baby comel tu anak kak edast.
gebussss sangat 
^_^



Paling best.

Haaa...

Demi menyenangkan para pelanggan, kalau rasa tak nak beli secara online, boleh la terjah terus ke Butik Edast. kat sri serdang, area UPM.

saya sempat ke sana last week sebab dengar-dengar banyak baju dan tudung lawa-lawa yang tak dijual online, tapi dijual terus kat kedai tuuu.

Boleh rambang mata secara live kat situuu!!









 memang banyakkk barang best-best terjual kat sini.
antaranya brooch bunga, shawls, tudung, blouse, skirt, palazo pants, maxi dress, jaket, cardigan, aksesori, anak tudung, syria.

Bagi ibu mengandung macam saya pun senang nak cari blouse/ dress yang selesa kat situ.
yay!









Ahhhh rambang mata!!!!!


kalau boleh kan semua benda saya nak beli!!!!!!






akhirnya, berjaya jugak mendapatkan benda kat bawah ni...











 brooch so comelness rasa nak gigit je. voleyy?



blazer mustard yang smart gile.

ada 2 kaler je yang tinggal.

shocking pink dan mustard.

so saya pilih mustard sbb kalau tak, sampai besok pun masih pening kepala tak tahu nak beli warna apa.

harga dia adalah sangat berbaloi okay.

naseb baik saya ke butik Edast!

hehehhe



 oh ya sebelum saya terlupa, shawl ni pun dari butik Edast.

Custom made design khas dari butik Edast.

Kalau nak cepat-cepat terjah website atau kedai Edast tau!






Edast Family!

Mmmuahhh2... sayang mereka semua

^__^







so nak dekat raya ni, mereka yang duduk kat area serdang tu boleh la datang terjah serbu Edast Butik yang berada di :


Butik Edast
10G, JALAN 18/35, TAMAN SRI SERDANG, 
43300 SERDANG SELANGOR. 
(sebaris dgn Mc'd, KFC, Rasamas, Avon)

dan yang duk jauh tu jangan kecewa, masih boleh shopping secara online di website Butik Edast 

jom LIKE page Butik Edast di Facebook




^_^




12 ulasan:

nur lailawati berkata...

cantiknya sis!!..sis model shop AZ kan, butik edast pun ambil sis juga ek . Mcm mana nak jadi model, ada cara?? share pls :)

nur lailawati berkata...

cantiknya sis!!..sis model shop AZ kan, butik edast pun ambil sis juga ek . Mcm mana nak jadi model, ada cara?? share plss :)

nizatus syahida berkata...

cantik2 nye shawl kt situ ye..

qasehraihan berkata...

OLOLOLOLO...comelll
gebunye awak ain..hehe


http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/kegilaan-suka-beli-benda-cute-baby.html

fifie berkata...

Pernah order blouse dengan butik edast. memang berbaloi, murah dan berkualiti.

FiZ berkata...

pernah pg butik edast ni.cantik kan...

NdyaIbrhm. berkata...

Masa keje kat serdang, boleh kata setiap petang nk pegi edast. Mek (mak akak owner tu) pulak peramah, selalu berjaya buat sy beli barang kat situ. Kedai pun wangiiiii je. Sampai balik rumah bau wangi tu melekat kat baju/shawl yg beli kat situ. Suke suke suke. hehe

Siti (Butik Fatma) berkata...

owhh patutlah macam kenal je model ni..rupe ye kak ain.comel je perut..tahniah ye kak.dah nk dpt baby dah^_^

Irine Nadia MaRceLLo berkata...

kak ain sgtttt cantikkkkk masa photoshoot aritu! terskodeng dekat butik edast.hehehehe

Nurul Akmal berkata...

semuanya cantik2..

fara berkata...

Suke bli baju2 kat Edast!
Mmg cantek2~

nuruashia berkata...

sys ain mmg gojes...xsbr ase nk tnggu bby sys lahir..mst omeyyy ^^