Selasa, 7 Ogos 2012

Luahan hati serba ringkas (busy is my middle name)






Bagaimanakah perasaannya menjadi begitu sibuk?

Mengantuk.


Bagaimanakah perasaannya menjadi begitu sibuk?

Mata telah panda tahap 10.



Bagaimanakah perasaannya menjadi begitu sibuk?



Simpati benar terhadap blog yang semakin terabai ini.



Sibuk benar sehinggakan baju raya langsung tak hiraukan lagi. Apetah lagi kasut raya, beg raya, tudung raya, bedak raya, lens raya, jam raya,kereta raya, barang kemas raya semua tergendala. Bhahah. Over kau! (Rosmah pun tak cmni).


Dah masuk 3rd trimester dah pun, tapi barang baby pun tak ready lagi. (!!!!). Errr.....Benda basic ada lah sikit-sikit. Tapi belum boleh beli secara confident. Khuatir pula sudah eksaited beli semua brg pink, kemudian lahir pula si hero gagah perkasa. >_<






- Posted using BlogPress from my iPhone

16 ulasan:

Siti Aniza berkata...

beli je basic2 dulu.. :)

piko ija berkata...

rosmah bz kot...hahaha

hazanis berkata...

xsabar nak tgk anak kak nurul..:)

wawan berkata...

Aiinnnn Lamanya xkomen kat sini! =p Dulu sy pun sama jgk tak confirm gender baby sampai ke sudah. So beli baju baby kaler putih je byk. Konon2 unisex la. Hehe! Tp skrg ni dah start beli yg kaler pink .. bunga2 & ropol2 lewww

qasehraihan berkata...

saya simpati..huhu

nabila azmi berkata...

kak ain..baby girl erk????kawaiii..hehehe...

smg siht2 tau=)

Pida berkata...

Ain, baju baby saiz newborn tak perlu beli banyak-banyak sebab baby cepat sangat membesar. Beli ala kadar je... lepas tu kena beli saiz s, m, l dan seterusnya.

Diapers newborn kena banyak sikit sebab baby ni tak suka basah-basah... jadi kena selalu ganti diaper baru.

Take your time dear... ;)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

cantik sgt adik ni..akak suka tgk :)))


bila balik jb?

IDA MANSOR / IENA MANSOR berkata...

Huuu...takpe..lagi seminggu nk raya..shopping last minuted pn bez gak tau Nurul :p

nuruashia berkata...

amboi kak ain..busy kalah ros*** ye? ahahhahah...

Nurul Akmal berkata...

alooo take care..

abby berkata...

kalu beli kaler putih pun ok jugak, boy or girl pun boleh :)
biasa kalu after 5 months scan x nampak lg, selalunya baby girl..

Eyriqazz berkata...

ayat paling last tu agak cool..hik3..most people dilema....

fifie berkata...

I wonder how your baby looks like since K.ain memang cantik rupawann :))

lavenderlover berkata...

x kisah bz mcm ne pon just wish akak & baby sehat2 slalu.. >_<

FiQa berkata...

tgk perut sis...orang tua2 cakap, bentuk perut boleh tahu lelaki ke pompuan...

rasenye kalau bulat betul2, lelaki kot.
bulat lonjong camtu, pompuan.kalau tak silap laa...

:)


selamat berpuasa kakak ain!!!