Rabu, 12 September 2012

green pink ceria yang direstui!

Saya selalu terfikir untuk mendapatkan kaca mata yang kewl. Memandangkan tahap rabun saya adalah normal, maka memiliki kaca mata yang kewl juga perlulah kewl. Eee annoying gila eja cool jadi kewl.

Tempoh hari berjalan bersama suami dan lalu di depan kedai spec. Oleh kerana spec rabun saya memang dah rosak tahap kasihan, saya bercadang ingin beli yang baru memandangkan juga nanti masa pantang tak koserrrr nak pakai contact lens biru mata mat salleh tu.

Nampak spec bingkai pink hijau. Saja buat lawak pilih frame tu. Nampak mcm kanak-kanak ribena,saya pikir suami pasti tdk setuju......

Sekali suami restu pulak
. Sebelum dia tarik balik restu tadi,terus saya laju2 masuk dalam kedai dan check power mata.  dan siap! Yayyyyyyyy.

Published with Blogger-droid v2.0.6

18 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kak ain bli ktne spec tu?

:: My BeAuTiFuL wOrLd :: berkata...

alahai comelnyer kak ain nih,hikhik

Jen Jen Izaicun berkata...

comel

adriea berkata...

sangat kekanak! hehehe.. shomels ;)

anariffin berkata...

ain dengan ape2 pun kiut ok...jgn riso...mcm jiddos pun stil comel..hehe

Izzah | zulkifli berkata...

lawa nye!. comel pon ad gak. nampak nerdy tapi cool. :)

Riena Haiqal berkata...

Alhamdulillah, suami Ain restui .. hehehehehehe.. comel nya spec mata tu..

IDA MANSOR / IENA MANSOR berkata...

cantik spek tu!!

✿MisS NadRAH♥ berkata...

sis pakai ape pun comey=)

Chekgu Azrine berkata...

chomel je..org cantik...pkai apa pun cantikkan..hehe

thya mierachienta berkata...

cantik macam x mekap..hehehe
kak sy dh follow akak,sila follow kembali..

grapeladymyra.blogspot.com

Prince of Noob berkata...

kenapa cute sangat awak ni... untung suami awak dapat isteri yg cantik molek comel lote mcm awak ni...

OnE_nIeZuKa berkata...

hai..saya follow awk..

ples... help me.. http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/help-me-again-bloggers.html

boni kacak berkata...

hehehehe..comel.. kena dengan muka.. :)

cik abbit berkata...

comel

SuriaRashid berkata...

Alahai kiutnya mak buyung sorang nih...salam dari kak suria!

SuriaRashid berkata...

Ain jom la join blog kak su kat sini suriarashid.blogspot.com.
Boleh kongsi cerita orang cantik lawa..support me please...

AyaZuki Is Cullen berkata...

hahha comelllll..nak jugakkkk kak ainn..nampak kewl macam korean..hiii