Selasa, 27 November 2012

siapa free sabtu ini (1 december) ? saya ada plan menariks untuk anda!!

Entry ini adalah percubaan kali ke 20 untuk mengupdate blog.

Harap-harap berjaya sampai ke penamat entry. Kemainn

So esok adalah hari ke-44 berpantang.

i know. i know.

banyak entry tergendala...entry berpantang...entry cemana nak kurus lepas bersalin. InsyaAllah kalau pandai mencuri hati, pasti pandai mencuri masa (nak update blog blablabla).


Bila dah habis berpantang ni, boleh la jalan-jalan kan. Haaa kau.... bagi lepas geram sikit. 

Muka pun dah 4 tona lebih cerah dah ni sebab terlalu lama terperap dekat rumah!


So kita nak ajak para pembaca blog kite khususnya untuk sama-sama ke Pembukaan Butik Rina Salleh di seksyen 7 Shah Alam, sabtu ni iaitu 01 december 2012.




Nak tak nak, kita terpaksa mengaku jugak..yang kita pun nanti akan dipanggil menjadi panel untuk beauty talk Cosmoderm bersama-sama dengan duta Cosmoderm iaitu Elya Shazleen dan rakan seperjuangan saya iaitu Cherrie Rashid.


Bukan itu sahaja...banyak aktiviti menariks dan hadiah menariks untuk dimiliki.

1. Beauty Talk Forum with Cosmoderm Personality Elya Shazleen, Cherrie Rashid & Nurul Ain Abd Salam 2-3ptg
(Utk 20 peserta forum kami akn bg special gift)

2. Goodie bag sebanyak 200 pax utk give away to customers yg dtg

3. Photobooth- Photoshoot + polaroid photo foc,mini facial & mini make over to customer yg mbuat pembelian produk rina salleh dan cosmoderm bernilai rm50 ke atas

4. Photobooth- Photoshoot + polaroid photo foc,mini facial,mini make over & special gift (vitamin e cleanser) utk customer yg mbuat pembelian produk rina salleh dan cosmoderm rm150 and above


sangat best bukan?

jumpa di sana.


auww nebes ni....lepas bersalin haritu, Sabtu nanti adalah kali pertama kita akn keluar bertemu rakan-rakan.

<3 div="div">

11 ulasan:

siti zulaikha berkata...

assalamualaikum.. waa menarik.. singgah sini n follow.. :) nice info n koleksi.. jmput singgah ke blog picisan sye..

Nur Hafizah berkata...

Akak nape akak tak approve saya dekat instagram dan twitter? :(

Nur Hafizah berkata...

Akak..nape akak tak approve twitter dan instagram fiza?? :(

Syafiqah Hashim berkata...

nak pergi!!! insyaallah..kalau ada kesempatan masa..pika join..hheee..dapat jumpa kak ain yg gorgeous ni!

boni kacak berkata...

wah..mesti ramai blogger2 turun ni..hehehehe

nurul cHempaka berkata...

nurul will be there!:)

Sabar berkata...

InsyaAllah..kalau free nt nak gak singgah..=)

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak nurul, bestnya kalau boleh kak nurul kat sana. tapi jauhlah Shah Alam tu. hehehe

Aida Jelita berkata...

sapa sapa je pun boleh datang ke

Tanpa Nama berkata...

peminat hello kitty kan?

http://annna.net/get-passes-to-samsung-galaxy-y-hello-kitty-launch/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+DineWithAnnna+%28Dine+with+Annna%29

eza ezara berkata...

salam kenal..done follow n link kamoo ;)