Sabtu, 22 Disember 2012

kempen hilangkan lemak perut, lemak peha, lemak dagu tanpa ragu-ragu

Assalamualaikum.

Pagi Sabtu yang sejuk ni, Irdina masih tertidur lagi kat sebelah. So saya teringat entry yang tak sempat nak dikongsi. gitew.

Lepas bersalin, walaupun berat badan kite dah turun, tapi kan, perut kita still ada lebihan lemak kan. Mesti ada punya. Tak caya pergi check perut masing-masing.

Since, saya masih menyusukan Irdina (dan setiap masa die akan melekat je kat badan kite) so nak pakai krim pemecah lemak yang panas-panas tu memang tak berani. Nanti bukan lemak aku je yang hilang, dengan lemak-lemak irdina pun hilang skali.. haaa...cane? cane?


Soalan: Krim apakah yang terhangat di pasaran tapi mampu mengecilkan lemaks, namun TIDAK memedihkan sampai merah2 jadinya?

A. Fellina
B. Inch
C. Loss
D. Kesemua Jawapan Di atas (Fellina Inch Loss)


ya betul..jawapannya D !!










pink gebu warnanya.

paling best, wangi. 

Wangiiiiiiii betul. rasa nk mkn...boleh?? haha
pakai krim ni sblm g kerja pun xpe...sbb bau dia wangi mcm losyen biase, 

Uols yang pakai ni ada rasa panas ke? ke aku je yang tak rasa panas? Sebab masa sapu di tempat-tempat bermasalah (seperti di perut, peha, leher, dagu), iols sapu depan kipas. 
haha.
so rasa sejuk la.


Boleh diguna seisi keluarga!
kite share sekali dengan suami.
awak sapu kat kite, kite sapu kat awk.
gitewwww
romantika bersama Fellina Inch Loss.

hahah




so, saya memang rekemen kepada uols.


Macamana nak dapatkan Fellina Inch Loss??

cik SEPET 
SMS/WASSAP: 012-2678134
FACEBOOK: SEPET





PROMOSI HEBAT sehingga 31 dec 2012!

DAPATKAN 1 FELLINA INCH LOSS + 1 VITAMIN C DEGAN HARGA RM130 (JIMAT RM30)

(degan? watsdet? typo paling menawan untuk tahun 2012!)
..

17 ulasan:

Liya liyana berkata...

mmg best losyen nie..bau nye wangi sesangat

IDA MANSOR / IENA MANSOR berkata...

Ida ada losyen ni..tp mcm x beri apa2 effect pn bila pakai kat dagu..my double chin still ada =.=' dh 2 months kot pakai..aiyayai..

Tanpa Nama berkata...

tetapi kandungan fellina inch loss terlalu banyak bahan kimia...yang ader paraben.....bahan kimia ni menurut salah satu kajian saintis...terdapat dapat tisu kanser payudara....

Tanpa Nama berkata...

terlalu banyak bahan kimia paraben....bahan kimia ni boleh mendatangkan kanser dalam jangka masa yang pannjang..

sis berkata...

bahan kimia yang terkandung iaiti paraben...dalam fellina inch loss ni...boleh mendatangkan kanser dalam jangka masa yang panjang..

zura berkata...

bahan kimia yang terkandung iaiti paraben...dalam fellina inch loss ni...boleh mendatangkan kanser dalam jangka masa yang panjang..

Tanpa Nama berkata...

bahan kimia yang terkandung iaiti paraben...dalam fellina inch loss ni...boleh mendatangkan kanser dalam jangka masa yang panjang..

misz aisya berkata...

wangi! sy pon beli kat akak sepet gak.

kak, kalau sy berpeluh, even dah sapu losyen tu 3-4 jam lps, ttp rse panas.

zuramira berkata...

sy pun pkai jgak. serius best ! :)

AyaZuki Is Cullen berkata...

awak sapu kat kite, kite sapu kat awk.

hahahha kak ain kak ain..lucu betul kak ain ni.. ^_^

Iqa berkata...

saya pakai rasa panas pulak.. ke sy sorang je yang pakai panas? haha.. but, losyen ni paling best antara losyen2 yang pernah guna. yang paling best tu dia wangi! lov this product ^__^v

nurul berkata...

nice! www.dresslover84.blogspot.com

Mr Lonely berkata...

visiting here with a smile. take care.. have a nice day ~ =)

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

boni kacak berkata...

krim fellina ni makin top lah sekarang ni.

Ana Farhana berkata...

ada beli, tapi malas nak sapu tiap2 harii.. hahaha, kalau benda2 gini lagi suka yang panas, besttt

eid mazni berkata...

betol..best tang wangi tu...

anyway,saya mula2 pakai xrasa panas juga...tapi, terbaca tips felina kt page fb dia...

dia bg tips kurus laju2 dengan inchloss...lepas sapu tu, pergi la window shopping ke buat aktiviti ke...bantu bakar lemak...

n haritu...pagi sapu inchloss, lepas tu berjalan ke kelas...waa...berpeluh sakan bila sampai kelas...da rasa panas..no wonder la felinna cakp suh pegi shopping...masa tu baru rasa panas...wpun sapu sket je...xsabar nk tggu perubahan...hehe...:)

Solehah Shamsuddin berkata...

wah, mcm best je ni.nk try nt la :)