Jumaat, 7 Disember 2012

RSC New Opening!!

Assalamualaikum.

Sekian lama tak jumpa rajin, malam ni diharap rajin dapat hadirkan diri dan meresap masuk ke jiwaku.

No, itu bukan mantera. Itu pemanis kata pembuka bicara. Manis tak manis tak??



28 November 2012 yang lepas, saya secara officialnya sudah tamat sesi pantang. Yahuu. Terus dapat invitation dari Cosmoderm untuk event di RSC sempena pembukaan butik di Seksyen 7 Shah Alam pada 1 December 2012.

So malam tu berdebar. Bukan apa, ni first time nak keluar rumah dan berjumpa rakan-rakan sejak bersalin tempoh hari. (ceittt, nebes tak kena waktu!)

Paling nebes takde baju nak pakai! pffffftt...last-last, carik balik koleksi baju yang masih bertag (dah beli lupe nak pakai), mix and match je senang!!!

 Si comel cherry berseri-seri giteww..
Shawl Cherry dan saya dari Nurul Ain Blogshop
Kelasss
 Butik Rina sangat comel!!
Baju-baju yang terjual di sana pun lagi laaaahh comel sgt2!!


 Bagsss and bawalss!!

 Bila sudah berkumpul ramai-ramai, terus buat bulatan dan potpetpotpet masing-masing.

masa ni yang ada di sana adalah Uyun, Shea, Ika Radisuite, Elya, Nadia Bayu, dan lain-lain (mungkin saya terlupa nama sebab almaklumlah sejak menjadi mak orang ni cepat lupe byeeeee)


 pengguna tegar cosmoderm!
Elya the duta, saya the over one pakai dress melambai-lambai gitew, dan cherry the berseri-seri!!


Oh ramai pula puji dress saya pada haritu.
Rasa macam nak pakai hari-hari je baju tu di masa akan datang.
Hover kau!

Baju tu suami yang pilih, pastu saya match kan dengan skirt bertingkat (ada 5 tingkat secara keseluruhan), dan saya matchkan dengan shawl dari Nurul Ain Blogshop.
Semuanya masih baru belum pernah pakai sejak beli.

Kesimpulannya, jangan dimarah gadis yang suka membeli belah. sebab lambat laun, ade kegunaannya baju-baju yang lupa nak dipakai itewwww.

Its like shopping di almari sendiri, u know!



 ni kak nana.
siapa nak mekap, boleh dapatkan servis dari beliau.
(iklan sampingan)


 free facial and mini make over di sana!!
memang menarik.
siapa tak datang haritu agak rugi la.
jangan kata saya tak bagitahu naaaa
^_^





 di tepi kaunter cashier, ada rak comel menjual produk-produk Cosmoderm.

Ini bermaksud, anda semua juga boleh mendapatkan produk Cosmoderm di Rina Salleh Clothing!!!!




 Tabung Derma for Palestine



 Uyun comel sangat.
Rasa nak culik bawak balik. Boleh? 


 Sama pulak theme pastel dengan nanie.
Nanie sangat soft spoken dan lemah lembut.
sila tunjuk ajar!
(saya tak lemah pun...lembut apetah lagi..sobsobs)





 Tokeh Radisuite yang humble dan sempoi sangat.
Suka tengok Ika bercerita. Comel tahap shasmeen (maksudnye tahap comel to the max)
Tahniah Dear utk opening butik Dreemika 8 dec...and tahniah jgk sbb tak lama lagi akan jadi mommy yang super cute!





 with our beloved Puan Mawarni, CEO Cosmoderm!!


 at last, ada jugak skeping gambar dengan pembaca blog saya yang bershopping di sana.
untungla jadi student UITM shah alam.
Boleh datang ke butik ini setiap hari okayyyy!!

BESTNYEEEE




 Balik at 5pm sebab rasa bersalah tinggalkan Irdina sekejap dengan mertua.
Walaupun tahu irdina baik-baik aja di rumah, tapi setiap saat mesti nak tahu bagaimana keadaan dia.
ye la..sebelum ni berkepit je dengan dia.
tapi haritu terpaksa jalan berdua dengan suami macam org belum ada anak pulak.hikssss




Tahniah utk Rina Salleh.
Semoga terus sukses!!
Muuahhhh2



so uols kalau nak datang bershopping, silalah datang ke RSC di jalan Plumbum Q7/7, Seksyen 7 Shah alam sebelah Papa Rich.




ps: banyak gambar kat kamera Cosmoderm...nnti kite upload lagi naaaa








7 ulasan:

arnissa berkata...

wahh... cam best nyer..

xsabar nak g butik niew.. wait 4 me.. :)

Natasha Saharrudin berkata...

tgok kak ain maintain je...stay cute n gorgeous je...

Makbed berkata...

alahai...
comel seperti sedia kala!!
rasa cam nak cubit-cubit pipi.
dress melambai awak tu cantik lah.

Orkid Edyliyne @ OrkEd berkata...

bajunye sangat cantik... hehe... ^^

bspotgurl berkata...

wah, bestnye
new butik

!za VS c!c! berkata...

sis..kalo sis nak tau kan..saya selalu confius antara sis dengan nadia bayu tu..muke same tau..hahaha

Nikman Kemaman berkata...

cantik kawan awk pic 3 dari bawah tu..
nk kenal boley..
:)



http://beritasini.blogspot.com/2013/01/piala-sultan-ahmad-shah-sumbangsih.html