Rabu, 19 Disember 2012

sesi pecah rahsia setelah menjadi ramping gitewww dengan Premium Cantik (Premium Beautiful)

 Alhamdulillah...ahad lepas genap 2 bulan usia Nur Alya Irdina kecintaan saya.

Oleh kerana terlalu ramai yang menghantar email dengan soalan comel-comel bergenre RAMPING BUKAN ANGAN_ANGAN, marilah saya pecahkan rahasia saya.



Ini ialah penulis blog ini 3 hari lepas.

Alhamdulillah berat saya sekarang 42kg, jeans pastilah size 25 (seperti size sebelum berkahwin) dan baju jersey kalau beli kat padang besaq masih lagi kena beli baju kanak-kanak size XL.

Jawapan saya ialahahahahaha (eh kau gelak kenapaaaaa)



 terujaaaaa!!



Yeah baby, u know it! itu ialah Korset Premium Beautiful yang menjadi idaman setiap wanita diluar sana dan di dalam sana juga. Pendek kata, idaman semua!

Just a brief info, untuk mereka-mereka yang berhajat untuk memakai korset ajaib ini selepas bersalin. Bagi uols yang bersalin secara normal (macam saya), korset PB ini boleh dipakai setelah 7-10 hari selepas bersalin. Dan bagi mereka yang bersalin secara c-zer, pemakaian adalah setelah 10-14 hari bersalin...

Andddd kalau uols nak tahu, masa yang BONUS untuk kita-kita yang baru je lepas bersalin nak kurus semula ialah 6 bulan pertama selepas bersalin. Haaa...so siapa yang start awal, especially masa berpantang dah mulakan azam untuk turunkan berat, insyaAllah boleh dapatkan berat badan diidamkan dalam masa yang singkat!!!

(Entry berpantang saya insyaAllah selepas ini tau!!)


Paling penting, PB bukan sahaja membantu memulihkan badan, malah dapat mengembalikan organ dalaman rahim ke tempat asal. (selain berurut 3 hari yang compulsory setelah bersalin itu. It iz sakit like crazy okay masa mak bidan urut nak naikkan semula peranakan kite tu....huwaaaaa..TRAUMA)


saya disamping produk Gentle Series dari Cosmoderm yg kusayang.
sayang sangat sampai baju pun sedondon kaler tau!




Ini gambar semalam. kalau uols nak tahu, size jubah ini ialah xs..tapi masih longgar lagi bila i pakai..

Eh kejap. Cantikkan warna tu....terasa lemah lembut je bila pakai warna2 tenang mcm ni..asik kaler block je pening haku... Boleh la buat tema warna untuk hari raya 2013 gitewwww.




So, siapa kata lepas melahirkan anak je, badan dah tak boleh nak ramping?

siapa kata dah bersalin je tak boleh pakai baju lama-lama masa zaman anak dara?

siapa kata lepas bersalin je tak boleh menjaga penampilan diri sebab baju size besar-besar semua tak bergaya?



siapa kata tu meh saya cili mulut dia.haha


kawan-kawan wanitaku...lepas dah ada anak pun, kena jaga penampilan sekaligus meningkat keyakinan diri. Pendirian tersebut harus kuat ditambah lagi semua mesti nak cantik di mata suami. kan?kan?


Ajaibnya PB ni, boleh membantu mereka yang mempunyai masalah-masalah kesihatan seperti slipped disc, backpain, keputihan, gastrik, period pain, cyst, banyakkan susu badan dan macam -macam lagi!!!

Siapa nak beli korset ajaib Premium Beautiful ni boleh la contact kak Roslida M Jani dan dapatkan free consultation. Kalau nak tahu macam-macam lagi, lebih puas hati kalau dapat contact sendiri dengan kak Roslida ni.




Premium Beautiful Top Agent
ROSLIDA M JANI



Phone: 011-1239 9342
Twitter: roslidamjani
Facebook : roslida m jani



ps: PB ni sesuai untuk semua org (anak dara ke mak dara ke, whoever you are!) yang nak ramping dan sihat. sebab korset ni ada infra red technology. membantu merawat kesihatan dalaman juga! more info boleh terjah ke website kak roslida tau!


ps: jom ramping sama-sama!!

.

18 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak nurul! berapa ye harga korset ni? sheila nak start kumpul duit sebelum pregnant. hehehe. subhanallah lawa betul mak Irdina ni! suka betul tengok kerampingan akak :)

wahida idris berkata...

kak ainnn ! korset tu mahal tak? tringin nak pakaii !! eh, btw. saiz dan berat kita sama laaaa. weeeee. kak ain comel. teruja baca entry kali ni sampai komen sekali. sblum ni silent reader jeee :D

Cinta hazanis berkata...

masih kekal mcm anak dara. tetap cun.=)

Mila Ahmad berkata...

ibu irdina dah kurus baju warna tu sangat soft !!! cantik !

iffah imani berkata...

sama lah kita berat 42kg..

nabila azmi berkata...

hehe..cntikla wrna bju tuu..

besla kurus..=)

::Misz sunsWeetz:: berkata...

suka tgk warna baju jubah tu ...=)

baby lydia berkata...

ain bersama produk pe tue???cm pena nmpk je..tp x pasti lah..hihihihi

Azrine berkata...

tolong jawabkan...price range set PB dlm rm1800-rm2400++ ...depends on size tapi normally ade byk promotion/rebate so better price more savinggg :)

lisamili berkata...

OMG...sama berat dgn sylah..wah hebat..thank u sharing ur secret..nak tanya satu..time pregnant ade diet tertentu tak??untuk memastikan kita tak terlalu momok time preggy n post preggy hehe..

misz aisya berkata...

akak 42 kg je? kecik nye..

sy pun 53kg. dah normal. kalau kurang dri 50kg, nmpk kurus sgt.

teringin nak try PB tu. tp kne tggu keje lah sbb skunk blaja agi income pun ckup2 je..hehe

boni kacak berkata...

wah..baguslah korset ni..hehehe

AmirahSM berkata...

nampak mcm anak dara tuuuu..hehe sntiasa cntik je kak ain ni ;)

Roslida M Jani berkata...

Thank you Ain....Adik-adik yang berminat nak pakai Premium Beautiful Miracle Corset boleh sms akak personaly 011 12399342/019 9369342 (wah tak cukup ain letak kat atas tu nak jugak letak sekali lagi)..

Harga bergantung pada bentuk badan kita...sebab PB ni custom made...ada 76 size semuanya...sangat special sbb corset yang di reka ikut badan kita...bukan untuk yang besar saja, untuk yang kurus pun boleh pakai bagi betulkan semula posture, elakkan bongkok yg boleh menyebabkan sakit belakang, keputihan, stretchmark, dan macam2 lagi lah...PM okies :)))

♥ aN_Na ♥ berkata...

Jealousnye jeans size 25 je!! Sy yg tak kawin lg ni pun x mampu nak capai size tu. Rangka besar. Sobs.

Tanpa Nama berkata...

sblm pregnant berat sy 43kg...skang pregnant 7months berat da jd 49kg...scary jek tgk penimbang huhu
berat ain byk x naik ms preggy????

eimuizduaf berkata...

Okay seriously :D . Akak sangad cantik ^^ .

shawn52 berkata...

Valentine’s Day 2013