Jumaat, 8 Februari 2013

Kisah suami dan buah delima

 Kebiasaannya, suami saya memang akan pergi berbadminton pada malam hari.

Dia kata, nak kurus. Saya kata, i dont mind. Gitu.




Pergi macam biasa, balik luar biasa. LUAR BIASA?? Jengjengjeng.


Bukanlah luarbiasa iaitu balik-balik terus kurus. Tapi kali ni, balik dari main badminton, suami berbau buah delima.


Check punya check, rupanya dia pakai LOSYEN MUSTAJAB PATI HALIA dengan haruman DELIMA. saya punya pulak tu. Eh tak baikk tau kedekut dengan suami sendiri!


Kelassss kau !!


Balik-balik suami siap bagi testimonial, siap tunjuk gambar lagi !!! DANGGG...(Rajin betul bestfriend die amikkan gambar. Haha!)





"

"sayang, saya pakai sebelum start game tadi. nak bagi cepat sikit proses pembakaran lemak!"


saya angguk.


ya betul tu suami!

antara kebaikan losyen ini ialah ia boleh membakar lemak dan melangsingkan badan.
Langsing? suamiku langsing? wiwitttt nak ngorat la!









 Aha, model di hatiku ini siap pakai baju sama tema dengan Losyen Mustajab Pati Halia dengan haruman Delima.

Kelasss.


Kenapa suami semakin lama semakin kelass ni? Tak boleh jadi ni, silap-silap besok dah jadi penulis belog jugak!








 "sayang, masa take 5 tadi,lutut sakit jadi saya urut-urut dengan losyen tu. boleh kan?"

saya angguk

ya...losyen ni juga dapat mengurangkan sakit sendi dan otot!
malahan boleh mengurangkan selulit. Tapi selulit mana ada dekat lutut, cik kiah oiiii!
haha
so kalau nak kurangkan selulit, pergilah sapu-sapu kat tempat sepatutnya tau.



Suami pulang dari main badminton, badan masih berbau segar!

Malahan sekarang losyen ni dah setia duduk dalam beg sukan suami.
 lepas ni kena beli sorang satu botol. tak boleh share. 
tak aciiiiii tau






 Kebaikan Losyen Mustajab Pati Halia dengan haruman Delima:


  • Membakar lemak dan melangsingkan badan
  • Mengurangkan sakit sendi dan otot
  • Mengurangkan selulit
  • Mempunyai kandungan anti-oksidan yang tinggi
  • Merangsang pengeluaran kolagen dan elastin bagi menyihat dan melindungi sel kulit
  • Membantu menguatkan pencernaan di perut





Dapatkan di pasaran dengan harga RM24.00 (semenanjung) atau RM27.00 (sabah dan sarawak)



Jom like Facebook Dunia Herbs








Eh kejap, saya nak jual pantun ni. Sila dengarkan ya,


Ambilkan saya buah DELIMA,

Masak sebiji di balik daun,
Budi tuan saya terima.
Jadi kenangan bertahun-tahun.


Haha takde kena mengena weh pantun menerima pinangan dengan entry ni. Janji ada perkataan DELIMA , sudahhh la.



siapa dah try losyen ni angkat tangan sekarang!






12 ulasan:

Syafiqah Hashim berkata...

wangi tak losyen mustajab ni?

Zalina Razali berkata...

hai kak ain, ina biasa guna mustajab pati halia yg hot tuu..kaler merah.pernah guna? best jugak. try laa..mmg hotak eh eh mmg hottt lahh..heheh

HanNis SaNia berkata...

ehe xpnh cuba herbalife ke? its amazing product ^_^

http://hannissania.blogspot.com/2012/12/lelaki-dan-formula-3.html

hii tgk link ni lelaki semua

ikafantasi berkata...

sy pun pakai gak..sekarang dah try yg ke2, jasmine scent..not bad gak..lagi berangin..

✿ pink velvet ✿ berkata...

dulu dok pakai yg merah tu, nak tukar pakai yg ni pulak la nnt :)

Cik Nurul Siezuka berkata...

Nak Cari... Nak beli.. Hehehe

Mya Amyra berkata...

best. mya pakai yang biasa punye . yang superhot. lepas ni nak cuba yang jasmine punye lah ;)

amer akat berkata...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

inforza media berkata...

Serba Mikrotik
update game dan software
inforza media blogwalking area
makasih gan infonya
Nice share
blogwalking area gan, ditunggu kehadirannya
APKmania : aplikasi for android
Cari Resep Masakan khas Indonesia dimari aja gan
Blog prediksi terkini dan terjitu cek di mari
Tips Kesehatan Wajah bersih dan cerah
tempatnya donwload Games dengan Link MediaFire
100% tentang android
yang muda yang berkarya
salam blogwalking,, di tunggu kunjungan baliknya
seputar tips komputer
about share
about17plus

Tanpa Nama berkata...

I was able to find good information from your articles.

Here is my website; I agree with that

Aei Amrun berkata...

saya pakai yang oren, 1st pakai mmg panas yang amattttt...ahaha terbakar rase...
lama2 pakai ok dah...tak terasa panas sgt..
Set penyusuan !!!

fatal1ty berkata...

Salam, boleh layari blog kami untuk produk timur tengah