Ahad, 17 Februari 2013

Peminat Komik Misi 10A, kalau nak cool, kena pakai baju yang cool.. mat cool mat cool kah kamu?



Ada berita gembira untuk peminat komik Misi!

Tempahan baju T Misi 10A sudah boleh dibuat sekarang!

Mari jadi cool beramai-ramai sambil nyanyi lagu mat cool tau.


 pelukis dan penulis komik Misi
Nazry dan Afiq

(LIKE official fanpage mereka di SINI)





kite nak cool,

jadi, kite pun beli jugak.

nampak tak ade tulis nama kite tu.

tak nampak maksudnye dia rabun kena pakai spek baru.
okbai.




walaupun dah meninggalkan alam persekolahan, tapi tetap suka baca komik ni.
penuh dengan isi yang memotivasikan para pelajar walaupun pelajar U!

ps: ni gambar lama tau..gambar zaman pakai jaket kulit lagi.auwww





so siapa berminat boleh hantarkan pesanan ke inbox fanpage Afiq & Nazry (Official)



siapa yang dah ada baju ni, ANDA MEMANG COOL!

sep sikit!
.

1 ulasan:

Nour Adieb berkata...

samrt la baju tu :)