Sabtu, 23 Februari 2013

Putih-putih melati, merah-merah delima, mykid alya irdina warna merah jambu yuuu!

 Hari ini ibu bapa bertekad nak pergi luangkan masa ke JPN Sri Rampai untuk tuntut hak kami. Tetibe. Pergi tuntut Mykid anak yang sudah lama siap.

Sambil tu, pergi ajak anak posing dalam kereta dulu.









Oleh kerana Mykid anak dah lama siap, maka suami hanya turun dan kembali semula ke kereta dalam masa tak sampai 10 minit.
Kalau cepat macamani, pergi amik Mykid hari-hari pun aku rela. Tetibe.



Suami masuk kereta. Hulur kad pink!

Si Ummi teruja. Macamlah kad dia.




terus amik gambar MYkad berposing dengan Losyen Mustajab Haruman Rose yang warna pink jugak.

serasi bersama.




Oleh kerana cepat sangat Mykid anak siap, ibubapa pergi melepak sebentar di Carefour Wangsamaju.

Melepak sambil bawa anak sebenarnya membawa kebahagiaan.kemainnnn.

Lagi-lagi tengok anak muka bulat bahagia baring gelak-gelak dalam stroller, asal nampak henfon je automatic teruja siap angkat-angkat kaki!


 one, two....


terujaaaaa!!

=.='



anak aku...oh anak aku....




sambil jalan-jalan window shopping, ummi pergi tambah stock Losyen Mustajab.

Pakai berdua dengan suami tapi cepat betul habis.

Suami letak 2 botol dalam kereta.

ALASAN: 1 botol utk standby time main helikopter takot kena gigit nyamuk..1 botol lagi standby masa main  badminton takot terseliuh pinggang.




apa jua alasanmu, aku terima.









 one, two...terujaaaaaaaaa !!!!



ps: besok sabtu yahuu...apa aktiviti besok ye selain dari tidur sepanjang hari tiga beranak. blerghhh bosan gile. 
Tu bukan aktiviti okay..itu aktifbetulkau!


.


11 ulasan:

Nurul Najihah berkata...

Cantiknye irdina ;)

T boleh jupe irdina ~ aunty tinggal area wangsa maju jee ;))

drzirakudo berkata...

terbaiklah irdina!!!! haha

Shahada Fauzi berkata...

Ya Allah..gedebobnye budak irdina ni..geram tengok..rasa nak picit2..:P

biha berkata...

Geramnya tgk paha irdina...
Jom jln2 my blog plak
bha2805.blogspot.com

✿ pink velvet ✿ berkata...

comeinyer irdina, gerammm sgttt :)

Anis Xora berkata...

mengapa begitu bambam peha die tu? ya ALLAH..berketul2 tgn die..comei nya la kamu wahai irdina..ain jom jupe? set bebila..haha

Syuhadah Razali berkata...

subhanallah akak....sangat comel dan bam bamnya irdina...berkat susu ibu kan..hihi...

hai irdina...auntie pon orang jb...teringin nak picit2 badan irdina yang super cute tu..hihihi...

pAri-ParI tErbAng tiNgGi berkata...

sis...losyen mustajab tu boleh guna untuk kena gigit nyamuk ke?

laskar pelangi berkata...

geram betul tengok pipi irdina..gebu sangat nihhhh:)

mc laa berkata...

geram nye dgn irdina .. bambam !!:)

zal88 berkata...

sis..nak tanye kat kedai mana nak cari losyen mustajab ni ea..tQ