Khamis, 21 Mac 2013

Antara Bodycare product dari Cosmoderm yang so OHSEM YAW

 Masuk semalam, dah dekat 6 orang PM saya tentang cara nak mendapatkan kulit badan yang bebas gatal-gatal dan masalah ekzema dan jerawat di badan dan lain-lain masalah yang ada di badan.


Oleh kerana semua pun tahu, yang saya ni pengguna tegar produk Cosmoderm, maka, marilah saya berkongsi tips bersama yuols kesayanganku selalu ini.


Saya cadangkan anda menggunakan 2 kombinasi hebat bergabung meletup ini iaitu Tea Tree Oil Shower Gel dan Magic Body Lotion.




Mereka bedua duduk dalam gelap.
Konon seprais sikit.
lalalaaaa



haaa baru nampak muka masing-masing.

yang kiri tu shower gel tea tree, 
yang kanan pula magic lotion!
selamat berkenalan!!









 Walaupun nama dia gel mandian, rasanya semua pun tahu cara penggunaan ia.

Picit pump ini sedikit ke atas tapak tangan atau span, buatkan buih dan urut secara lembut ke seluruh badan. Bilas dengan air.

Ni untuk badan je tau. 
Kalau dah geram sangat dengan jerawat atas kepala, jangankau jadikan shampoo lak.
Ni nama dia shower gel. SHOWER je. toksah SHAMPOO eh!







 Lepas mandi guna Shower Gel Tea Tree oil tu memang akan badan akan rasa bersih, wangi da segar.

Nak kan lebih keselesaan dan kesegaran??
Lepas mandi, lap kering-kering, sapu saja badan dengan Losyen Magic ini!



 MASALAH KULIT- rawatan semulajadi untuk kulit bermasalah seperti jerawat badan, ruam, jangkitan dan bakteria serta selaran matahari (sunburn)

DEODOREN - mencegah bau badan agar nyaman dan semulajadi

GATAL & KERING - sensasi dingin sesuai untuk meredakan ketidakselesaan yang disebabkan oleh masalah kulit kering dan gatal

KELEMBAPAN - formulasi yang diperkayakan dengan khasiat pelembap kulit daripada lidah buaya dan vitamin B5&E. Losyen badan yang dirumus khas untuk kulit licin dan awet muda.

SEGAR SEPANJANG HARI - membantu mencerahkan kulit. Pengganti bau bedak untuk kesegaran sepanjang hari











CARA PENGGUNAAN:
Ratakan pada kulit (dlm keadaan kering) selepas mandi.

UNTUK KULIT BERMASALAH:
Sapu dua hingga tiga kali sehari. Jangan gosok.








 Body care product dari Cosmoderm memang tak menghampakan saya.
Eh nape tu masing-masing duk jauh-jauh tu?
u guys need each other hokay!




haaa..
kan elok sikit tu duk rapat cenggini!




so dah teruja nak cuba, mesti nak tahu harga kan? kan? kan?



Eh tengok tu best selling number 1 ialah Tea Tree Oil Shower Gel. 
i dah cakap kan yuols, ini memang hebak!


So kalau nak tau senarai harga semua, masuk ke website cosmoderm.
tengok belah kiri sekali ada Categories, klik terus ke Body Care- for beautiful body





Shower gel Tea Tree Oil 400ml ni harga RM11.00..tapi kalau beli di website Cosmoderm, dapat diskaun yay..
after less ialah RM10.12



Magic Lotion 50g ni pulak harga RM18.00 tapi after less jadi RM16.07


adalah berbaloi untuk membeli dari website Cosmoderm!!





haaa. ini bukti! ini bukti!!!!

bukan sahaja skincare die saya suka, bodycare pun semua bagus-bagus.

oleh kerana nak order manjakani hygiene wash la, tea tree oil shower gel la, goat's milk shower gel la, semua saya dapatkan terus dari website cosmoderm.

oh by the way, goat's milk shower gel Cosmoderm bau sangatla sedappp....rasa badan selembut kambing. eh? selembut suteraaaaaa la!








8 ulasan:

amal berkata...

Seriouslly , COSMODERM sgt laaaaah best ! sebelum ni kulit kering after pakai set cosmoderm utk kulit kering alhamdulillah dh okay :) kesayangan selamanya. HALAL.

Syarafina Zaini berkata...

Yay..ada rupanya bodycare cosmoderm ni.. Mmg dah lama cari tp kat watson x ada. Kna beli on9 laa mcm ni.. Tq for info.:D

zeera lily berkata...

hokayy.. kenapa harga nye sgt reasonable.. ni yg nk try nih..
i love t tree..sbb mcm bau nature~
losyen n shawer gel ad lekit2 x?
suke jenis buih bnyk2 ...

PutriesNoora berkata...

okeh fine!!berjaya goda...nak beli gak...huhuhu

rafiza ruslan berkata...

siyesli im facing 'jerawat badan' problem..tq for this info. may it helps me

suri berkata...

salam ain..sy mmg dh setahun lebih pakai cosmoderm manjakani faminin wash dgn pencuci muka & cosmoderm vit E tu..n dh nk abis pun..sy beli taun lepas kt farmasi alpro n skang sy dh pindah ikut suami ke ipoh..puas carik product cosmoderm nih tp x jumpa..klu order kt ain boleh ke? sbb serius sy mmg suka cosmoderm sbb kulit sy jd better..x berminyak,x berjerawat..n nmpk berseri hihihi..

Miss SS berkata...

nak kena beli jugak ni.. set skincare yg vit e dah beli..ohsem pulak tu..
lepas ni kena beli utk badan pulak :)

aziehoneys berkata...

wah, teruja na pkai..
br je beli.. agak2 lama tak na dpt set2 ni? dorang shipping guna ape yer??