Khamis, 14 Mac 2013

Hello!



Yay...berjaya jumpa kasut Hello Kitty untuk anak!


Kan best kalau ada size 3 atau 4 untuk ummi Irdina juga. KAN BEST! KAN BEST!

11 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum ummi Irdina! hahaha comelnya kasut Irdina! amboiii ummi janganlah nak sedondon dengan Irdina nanti abah jelesssssssssssssss ;p

Atie berkata...

Cutenyaaa

zeera lily berkata...

uwaaaa... size 6 dewasa ada?
ada lah pelisss.. kite same minat la hello kitty kak ain... nnt jmput dtg tmpt sy ye... muaahh..muaaah kt irdina

akk da smpi kt hello kitty land...
ad buat entry x? kite da smpi..best gile tmpt tuh...

abgDude a.k.a kai berkata...

kiut nye kasut tu....

***
http://abgdude.com

Ana Farhana berkata...

so cuteeeee.. ter fall in love with hello kitty pulak rase nye :D

Tanpa Nama berkata...

time nie,saya nampak kak ain kat Wangsa Walk. ehehe cumel kak ain and the family.:)

Aqilah Amin berkata...

Haha. Comelnyaaa! Mesti anak kak ain suka hello kitty mcm kak ain jugak nantiii :D

cheqna berkata...

salam..
ya allah irdina ni sebijik muka ayah dia....

ellisya berkata...

salam..
ain dpt ktne ye kasut tu..
nk cari gak 4 my twin..

Reyha berkata...

hari tu nampak u all 1 famili kat Paradigm Mall. Dekat lift nak ke parking. Alahaiii kecik kiut miut betul mama irdina ni. kagum!

Hunny Kitty berkata...

..sekarang dah banyak jual kasut baby HK nih..hehehe kat jj pun ada