Ahad, 7 April 2013

Kapsul Pati Halia Nightriem


Bercakap pasal Mustajab ni mesti semua orang ingat produk mereka terdiri daripada Losyen saja kan.

Anda silap (sambil geleng kepala lajulaju)

Meh saya perkenalkan yuolls dengan produk yang diberi nama Kapsul Pati Halia Nightriem.





Rumusan semulajadi dan tiada kesan sampingan tau !!

Kalau badan menjadi semakin ramping tu bukan kesan sampingan. Tu kesan bagus benerrrrr gitew.






Siapa yang sesuai untuk makan kapsul ini?

1) Mereka yang nak kempiskan perut serta kurangkan berat badan.

2) Mereka yang ada masalah sembelit kerana kapsul ini bertindak dengan melawaskan sistem pembuangan dan pencernaan.

3) Mereka yang nak pecahkan lemak dan rawat selulit.

4) Mereka yang nak membuang angin dan melegakan lenguh badan.







Cara pengambilan: 4-6 kapsul setiap malam sebelum tidur. 
Jangan kau ingat kalau makan banyak -banyak, makin cepat buang angin. JANGAN! Tu nanti kalau dah overdose, aha tak tahuuuuu!

So kalau agak-agak terlupa nak makan sebelum tidur, letak je la botol ni dan segelas air masak kat meja tepi katil. So sebelum tidur, terpandang pasti akan telan! 



PERHATIAN: Tidak sesuai untuk wanita yang mengandung.

Wanita lepas bersalin nak makan kapsul ini boleh, TAPI mestilah selepas setahun! So ibu-ibu yang baru bersalin ke, dalam pantang ke, tunggu setahun dulu, baru boleh consume tau.





Harga dia RM35.00 (SM) / RM39.00 (SS) sahaja yuollz.










 " eh umi..dah habis ke entry? Ok saya perlu tidur sekarang. Besok mahu packing barang. Selasa mahu berjalan ke Penang! Ada cadangan tempat best di sana? Sila share dengan umi saya ya!"



.

3 ulasan:

HAZIRAH ABDUL RAHMAN berkata...


ain dear,
ni org kg ni, JB!! blog ain lah selalu kita terjah sebab suka baca ayat kamu tulis dan suka tengok kamu cantik,, =)

krim nightrim ni bukan produk baru. kita dah guna bertahun-tahun dah. dekat blog ada entry nya dan masuk paper jadi testimoni sebab dapat turunkan berat badan.


kita ada masalah nak buang air besar. masa mengandung stop kejap makan. tapi masa pantang hari ke bape dah makan balik sebab susah nak membuang dan nak buang je sakit jahit banyak. alhamdulillah takde pape.


ain dah kuruslah yang, tak yah nak makan ni, nanti keje nak gi toilet je. hehe

Tanpa Nama berkata...

KAK AIN NK DATANG PENANG ? WEEEEEE NK JUMPA LEH TAK ? kITA NINIE YG DEKAT TWITTER TP KAK AIN MESTI TAK KENAL. HAHAHA

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak nurul. perghhh Irdina stalk blog ummi dia ye. nice budak. hehehe :)