Sabtu, 11 Mei 2013

Akhirnya!!!

Agak tensen bila nak carik seluar zaman lepas ada anak ni...... sebab paling kecik size 25 namun begitu longgar kat kite.

Sudahnya, terpaksa beli jeans dari Guess Kids atau Gap kids size 14. Alhamdulillah muat. Konon masuk kedai tu nak carikkan baju atau seluar utk anak, tapi carik utk diri sendiri. Pon bolehhhh...





Tadi jenjalan ke Uniqlo....cam tak percaya ada size dewasa yang muat2 dengan pinggang daku ini.... yahuuu













Size 22 pun ada yuols! Tapi kite pakai size 23 dah ngam dan happy. PASNI TAKYAH MASUK KEDAI BUDAK LAGI DAH TAU.

11 ulasan:

Siti Aniza berkata...

kecilnya pinggang kak ain. jeles nya.. T_T

NinaAz berkata...

Bestnyaaa kurusss

Anak pak cik Azhar :) berkata...

haha...comel la akak nie :)

zeera lily berkata...

akk... Knp kuwus sgtttt.., jelous!

Sri iffah berkata...

kak ain,,slimya..hehe..berat akak brapa??

cik chinta berkata...

kursny. pe rhsie?

boni kacak berkata...

uniqlo memang terbaik lah

alin berkata...

laaaaaaa keciknye ain..

syalinda johari berkata...

comelnyaa baby...

thisisaina berkata...

berapa harga ?
samalah kitaa pinggang kerengga lah katakan . sobs

zeera lily berkata...

sis, belikan skali t-shirt hello kitty polkadot kt uniqlo tu.. comeii..
boleh kit apakai same2 nnt (*tetibe).. hee