Khamis, 16 Mei 2013

Tolong jadi rajin sikit boleh?

So secara puratanya minggu ni setiap kali on laptop memang akan rasa berangin kat kepala. TAK. Bukan sebab effect penggunaan minyak angin cap kapak. Ia terjadi disebabkan oleh kadar kelajuan internet yang super slow. Jadi sesiapa pun akan berangin kepala. Terus off laptop dan purak-purak tidur padahal bawah bantal masih cuba lagi dapatkan signal internet.



Itu lah jawapan kepada persoalan ke mana menghilangnya budak ain ni. (Budak?hello I memang budak ok. Bye)




Jadi emak sangat best. Tak percaya? Cuba dan rasai sendiri. Giteww.main rasa -rasa pulak. Ingat ni eskrim baskinrobbin leh free testing eh. (Marah pula)














Hey anak...apa berlipat terkeluar-keluar tu? Lemak ummi semua ada kat situ kan? Oooo..patutla.




!!!!



Ps: puas hati amik gambar guna kamera s4 ni. InsyaAllah kalau RAJIN saya buat entry review samsung S4. Kalau RAJIN la...kalau TAK RAJIN, tak apa.


Bhahaha.

13 ulasan:

baayah berkata...

tersangat lah geramnya dgn anak dara ain ni...akak rasa nk geget2 je...heheh...mmg cantik pic dr s4 ni..

Asyik Izas berkata...

amboi tomeynya irdina ni..berketul-ketul2..:)

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak nurul. alahaii comelnya irdina ni. amboii lemak umi semua sudah transfer ke irdina ya. hahahahaha. kak, mohon cepat review S4 ya! hahahaha

Mila Ahmad berkata...

geram tengok irdina rasa nak gigit2 jerk.

Nazeera Yahya berkata...

comel anaknya ... ><

boni kacak berkata...

silakan untuk merajinkan diri ye. hahaha

BieLa NaBiLaH berkata...

wah..eii comel la mummy dy n baby tu..sama cute..

http://misszbiela.blogspot.com/

follow ye akak biela pendatang baru ..^_^

NurShafiqa Balqish Jaffri berkata...

omg! ain ur baby looks adorable! super duper cute!

juls julie berkata...

welkam to de kelabbbbbbbbbbb.. tp kite kelab S4-S1...

hhahahah..!!

iu-hazirah berkata...

salam perkenalan
done follow

http://www.iuzira.com/2013/05/my-doodle-dah-siap-by-munirah-mn.html

zeera lily berkata...

hi irdina!
bert nye ummi dah xde lemak..
irdina amik semua ye.. hee.. amik aunty pny cikit skali..hee

Hijab Valley berkata...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik. Promosi dan GA jg sedang diadakn sempena pembukaan blog shop ini. Jangan lupa follow juga ye..

Terima kasih =)
http://hijab-valley.blogspot.com

Hijab Valley berkata...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik. Promosi dan GA jg sedang diadakn sempena pembukaan blog shop ini. Jangan lupa follow juga ye..

Terima kasih =)
http://hijab-valley.blogspot.com