Khamis, 27 Jun 2013

I love you anak!

Sejak kawen, suami memang sebolehnya tidak beroutstation lebih dari 2 hari. Rindu leteww. Bila dah ada anak, lagilah tak boleh tinggal isteri yg comel ni dengan anak yg gebu. So biasa kalau ada kerja di Kedah pun, sedaya upaya suami akan pergi pagi dan balik KL semula di malam hari. AUWWW.. suami saya sangat suka buat isteri terharu (pastu penulis mcm tak rasa bersalah ke pergi puji diri sendiri tadi tu, kata "isteri yg comel" tu??? LoL)


So today, dari siang duduk berdua dengan anak. Kebetulan pampers anak dah habis, maka minta izin suami melalui telefon.

Lepas dina bangun dari tidur petang, mandikan , suap makan, weols anak beranak pun merayap ke Jusco AEON Au2 !!






Sangat behave. Muka ikhlas sangat teman ummi dia harini.



Lantas, ummi bagi upah..







Play mat mickey mouse. MICKEY MOUSE adalah kartun kegemaran Irdina hokay. JANGAN MAIN-MAIN HOKAY. Dia boleh menjerit kat orang yang cuba halang dia dari melihat Mickey Mouse kat disney channel tu hokayyyyyyy!


Yang sayunya, bila ummi hulur je benda mickey mouse tu kat dia, cepat-cepat die peluk, cium-cium lagi. ALAHAIIII ANAK. Naseb baik tu bukan Hello Kitty. Kang tak pasal berebut dengan ummi dia kat situ jugak. LOL !








STATUS: LULUS DENGAN CEMERLANG.

pasni boleh kita dating berdua lagi ya, anak.

posted from Bloggeroid

17 ulasan:

amal berkata...

datinggg bertigaaa nt jommm ;)

Mohd Islam berkata...

Assalamualaikum,

Jual produk beli atau iklankan perniagaan anda atau bertukar laman web
di www.produkmuslim.info

Daftar segera ia percuma

Terima kasih

Yuyu Zulaikha berkata...

Dina! lepas ni awak kena janji dengan kite, awak kena suka Hello Kitty juga tau. sebab awak boleh jadi geng kite!

hanani fiee berkata...

hehe.comel comel gebu ! geram tengok dia kak ain .. ^^

syamimihaziqah berkata...

Comelnyaaaa Irdina ni!

mama leen berkata...

baiknya dina... tunggu dia dapat kaki... haaa...

Mar Mansor berkata...

ank saya suka menatang bernama panda..kungfu panda...:p

Mila Ahmad berkata...

Irdina cumelnya awak niii..gerammmm

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak ain. alahaii geram betul sheila tengok irdina punya gebu tu. minta sikit boleh? hehehe pasni bolehlah irdina teman umi berdating dan jejalan kan.. hehehe

penyisir rambut berkata...

ya Allah...comel nye Irdina.....
rase nak tampal gambar Irdina kat bilik nt tyme prgant...nak dpt anak mcm Irdina..hehehe..

rose lyza berkata...

Bijak2..hehe..comelnya dina..

rose lyza berkata...

Bijak2..hehe..comelnya dina..

SYANI berkata...

Geram tengok pipi Irdina..

Mysara Ab Rahman berkata...

comelnyer irdina! geram je tgok dye! comey sgt3!

Mizz ErMa berkata...

alahai..comel betul irdina nie..hehehe

Puan Bui Junaidi berkata...

KAK BUI PUN MINAT HELLO KITTY..CAM BUDAK2..HIHI..

boni kacak berkata...

wah... comelnya.....