Selasa, 20 September 2016

produk muka untuk kulit sensitif

Beberapa minggu lepas, saya jumpa dengan sorang kawan lama yang ada skin problem. Bila jumpa tu saya perasan muka dia dalam kategori alergik sebab habuk. Samada habuk aircond di tempat kerja, boleh jadi juga habuk debu masa dalam perjalanan ke tempat kerja atau balik kerja (jika berjalan kaki atau naik motorsikal). 

So saya suggestkan dia untuk pakai Toner Thyers Rose Petal dalam seminggu di samping cuba kaverina (cover up) muka bila berjalan di tempat berdebu. Seeloknya pakai mask dokter tu RM0.50 je beli kat 7 eleven ,pakai masa naik motor pegi balik kerja atau masa berjalan kaki ke LRT. Supaya debu habuk tak melekat kat muka.

Alhamdulillah lepas seminggu, skin dia bertambah baik. Maintain dulu pakai Toner Thayers Rose Petal dan Elysian Booster serum.





so untuk mereka-mereka yang ada alergik, kulit tengah sensitif, tak kesah la sebab salah pakai produk ke apa, saya sangat-sangat syorkan untuk rawat masalah tu dulu dengan Toner Thayers Rose Petal dan Elysian Booster serum.


Toner Thayers RM20.00 (50ml)
Elysian Booster Serum RM85.00 (15ml)

boleh direct whatsapp 017 3322693 untuk pembelian.

atau follow ig @nurulain_ebeauty dan juga @nurulain8888





Toner Thyers sememangnya produk organik, tiada alcohol, tiada paraben dan selamat digunakan.

Yang ada masalah kulit sensitif, yang masih pening kepala nak cari produk sesuai, boleh cuba. takde kesan sampingan.


Tiada ulasan: